Samsung GALAXY S21: Vestea SURPRIZA pentru foarte Multi Fani

Samsung GALAXY S21 este in centrul unei vesti surpriza pentru foarte multi dintre fani, iata ce decizie a fost luata de catre compania Samsung.

Samsung GALAXY S21 culori

Samsung GALAXY S21 are lansarea anuntata oficial pentru data de 14 ianuarie, compania Samsung dorind sa dezvaluie atunci toate cele trei modele noi de dispozitive la care a lucrat destul de mult pana acum. Multe dintre surprizele pregatite pentru seria Samsung GALAXY S21 au fost dezvaluite pana acum, iar in momentul de fata vorbim despre ceva legat de felul in care vor arata telefoanele, acestea urmand a fi disponibile in nu mai putin de 11 culori.

Samsung GALAXY S21 va putea fi cumparat in culorile Phantom Black, Brown, Gold, Gray, Navy, Pink, Red, Silver, Titanium, Violet si White, adica unele dintre cele oferite si pana acum, dar si cateva noi. Ideea din spatele oferirii atat de multor optiuni in ceea ce priveste culorile seriei Samsung GALAXY S21 este de a le permite oamenilor sa aleaga fix ceea ce ii intereseaza, si cu atat de multe optiuni disponibile, sigur isi va gasi fiecare cate ceva de cumparat.

Samsung GALAXY S21: Vestea SURPRIZA pentru foarte Multi Fani

Samsung GALAXY S21 este o serie formata din trei telefoane, un model standard, unul Plus, si unul Ultra, iar aceste optiuni multiple pentru culoare ar trebui sa fie disponibile pentru fiecare dintre ele. Desigur ca anumite modele vor fi greu de cumparat in anumite culori in momentul lansarii, insa aceasta nu ar fi o surpriza pentru seria Samsung GALAXY S21, ci ceva care se intampla cu fiecare serie noua de telefoane, si culorile lansate pentru prima ora.

Samsung GALAXY S21 urmeaza sa vina si cu multe alte schimbari extrem de bune pentru ecrane, baterie, procesor, camere, si alte componente interne, deci experienta de utilizare va fi foarte mult imbunatatita. Desigur ca aceste tipuri de modificari sunt asteptate cu fiecare model nou, dar ele sunt cele care pentru unii dintre clienti conteaza cel mai mult atunci cand iau decizia de a cumpara un anumit model de telefon, sau altul.

Samsung GALAXY S21 va fi prezentat in mod oficial in data de 14 ianuarie, si e posibil ca tot atunci sa inceapa si precomenzile, insa in magazine vom vedea noile telefoane abia undeva prin februarie.