Vodafone: Decizia cu o Surpriza de ULTIMA ORA pentru Romania

Vodafone a anuntat o decizie importanta cu o surpriza de ultima ora pentru Romania, iata ce a facut pentru milioane de romani din toata tara.

Vodafone flexibilitate

Vodafone a luat foarte multa lume prin surprindere cu o decizie de ultima ora pe care a anuntat-o in mod oficial pentru toti romanii, si vorbim despre ceva care a fost inspirat de la concurenta sa, adica de la Orange. Mai exact, la destul timp dupa ce Orange a lansat abonamentele Yoxo, personalizabile si usor de contractat prin internet, cei de la Vodafone au lansat o versiune proprie a unor produse de acelasi tip doar ca pentru ele a ales denumirea Flex.

Vodafone a lansat abonamentele Flex ca o alternativa optima si personalizabila a abonamentelor de telefonie mobila pe care le are in mod standard, si s-ar putea sa atraga atentia multor tineri. Exact precum in cazul Yoxo, abonamentele Flex ale celor de la Vodafone pot fi activate direct din aplicatia MyVodafone, in doar cateva minute, sunt fara perioada contractuala, si pot fi personalizate in orice fel de catre clienti, in functie de nevoile lor.

Vodafone: Decizia cu o Surpriza de ULTIMA ORA pentru Romania

Vodafone flexibilitate abonamente

Vodafone ofera internet 5G pentru toate abonamentele Flex, chiar si nelimitat in functie de pretul pe care-l platiti pentru ele, astfel ca aveti ocazia sa va bucurati de oferte cum nu veti gasi la fel prea usor. In mod normal o parte din internetul oferit pentru abonamentele Flex ale celor de la Vodafone ar trebui sa fie disponibil inclusiv in roaming, insa totul depinde de pretul pe care alegeti sa il platiti pentru a fi mereu conectati de pe telefoanele voastre.

Vodafone ofera deasemenea si o serie de optiuni speciale pentru cei care sunt interesati sa aiba mai multe in abonamentele Flex, acestea putand fi activate tot din aplicatia MyVodafone a operatorului. Practic, Vodafone le ofera clientilor posibilitatea de a isi configura abonamentele fix asa cum isi doresc, ceva ce unii asteptau de ceva vreme, si ceva ce ar putea atrage chiar si noi clienti la operator, mai ales ca beneficiile sunt mari si preturile mici.

Vodafone are un website special in care listeaza toate aceste abonamente Flex, astfel ca de acolo puteti sa aflati informatii suplimentare, insa activarea se face din aplicatia operatorului.