BCR Romania: Schimbarea IMPORTANTA pentru Clienti in 2021

BCR Romania a facut o noua schimbare importanta pentru clientii sai din toata tara la inceput de an 2021, iata ce este disponibil, si ce poti face.

bcr romania inteligenta

BCR Romania a facut o noua schimbare pentru multi dintre clientii sai la inceputul anului 2021, banca incercand in continuare sa ii surprinda in mod pozitiv pe romanii din toata tara cu ceea ce le ofera. Mai exact, cei de la BCR Romania au actualizat din nou aplicatia George pentru iPhone si Android, ea fiind acum disponibila pentru descarcare, in versiunea noua din 6 ianuarie, prin App Store si Google Play Store, acolo unde vedem si lista de schimbari pentru ea.

BCR Romania are foarte multi utilizatori pentru aplicatia George in momentul de fata in toata tara, iar asta inseamna ca o si actualizeaza in mod constant pentru a le oferi clientilor cea mai buna experienta posibila. In cazul versiunii pentru iPhone, cei de la BCR Romania au actualizat aplicatia George pentru a implementa schimbari pentru George Lab in ideea de a imbunatati experienta de care au parte clientii atunci cand folosesc si aceasta sectiune din cadrul sau.

BCR Romania: Schimbarea IMPORTANTA pentru Clienti in 2021

BCR Romania are pentru Android o actualizare usor diferita, iar asta pentru ca acolo mentioneaza doar faptul ca le ofera clientilor posibilitatea de a obtine un card de credit, sau un overdraft, direct din aplicatie. Cei de la BCR Romania au facut aceasta modificare pentru a-i ajuta pe clientii din Romania sa aiba parte de o metoda mai usoara de a-si face card si de a obtine un overdraft, totul fara a mai merge la banca pentru toata aceasta procedura, in final.

BCR Romania a actualizat destul de des aplicatia George in cursul anului 2020 pe masura ce numarul de clienti a crescut, dar si pe masura ce a dorit sa implementeze si noi functii importante pentru ea. Acest proces va continua fara dubii si in 2021, iar asta deoarece BCR Romania vrea sa ofere si mai multe functii importante pentru clientii pe care-i are in momentul de fata, si asta e o veste grozava pentru toti cei care-i folosesc serviciile in tara.

BCR Romania le ofera clientilor prin aplicatia George posibilitatea de a isi adminsitra conturile bancare, de a beneficia de o analiza a cheltuielilor, si chiar de sfaturi pentru a fi mai cumpatati.