Vodafone Romania: Veste GROZAVA, ce Ofera GRATUIT si in 2021

Vodafone Romania are o veste grozava pentru romanii din toata tara, iata ce decizie a luat pentru 2021, si ce ofera gratuit in continuare pentru noi.

Vodafone Romania platforma

Vodafone Romania are o veste grozava pentru clientii din toata Romania si in 2021, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit in continuare ceva de care s-au putut bucura unii dintre clientii sai pana acum. Mai exact, cei de la Vodafone Romania au decis in 2020 sa le ofere unora dintre clienti acces gratuit timp de 12 luni de zile la platforma Netflix, cea mai mare pentru streaming din intreaga lume, iar aceasta oferta va continua inclusiv in anul 2021.

Vodafone Romania a anuntat atunci ca pentru toti cei care aleg sa contracteze serviciile Vodafone One fix-mobil este oferit acces gratuit la platforma Netflix timp de 12 luni de zile. Vodafone Romania are o serie de abonamente speciale pentru clientii sai din toata tara pentru a putea profita de acest beneficiu gratuit timp de 12 luni, astfel ca daca aveti alte tipuri de abonamente pentru servicii, nu veti beneficia de ceva similar acum.

Vodafone Romania: Veste GROZAVA, ce Ofera GRATUIT si in 2021

Vodafone Romania este singurul operator de telecomunicatii care ofera o perioada atat de lunga de gratuitate pentru Netflix in momentul de fata, iar asta in conditiile in care exista multe promotii pe piata. Desigur ca exista limitarea de a contracta un abonament complex pentru a beneficia de gratuitatea aceasta mare pentru Netflix, dar macar clientii au optiunea de a vedea filme si seriale fara a plati daca incheie un abonament de acest gen.

Vodafone Romania a lansat abonamentele sale fix-mobil dupa ce a cumparat UPC, si a reusit sa atraga destul de multi clienti noi in cadrul retelei sale din tara noastra, si acest proces va continua in 2021. Cu oferte precum cea pe care o are pentru Netflix, Vodafone Romania se asigura de faptul ca are una dintre cele mai bune promotii disponibile pentru clientii care vor sa profite de serviciile sale de televiziune, internet, telefonie mobila, sau telefonie fixa.

Vodafone Romania are aceasta oferta disponibila si in 2021, insa pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de ea, ar fi bine sa profitati cat inca mai este disponibila.