RCS & RDS: Beneficiu GRATUIT si UNIC pentru Clientii Romani

RCS & RDS ofera pentru foarte multi clienti din toata Romania un beneficiu unic si gratuit, iata ce trebuie sa stii, si cum poti profita acum.

RCS & RDS xmbc

RCS & RDS are milioane de clienti in toata Romania care se pot bucura in mod gratuit de ceva ce putini stiu ca este oferit in momentul de fata, dar ceva care este important pentru foarte multa lume, in final. Mai exact, cei de la RCS & RDS au pentru o buna parte dintre clientii din toata Romania oferit gratuit serviciul DIGI Storage, in timp ce altii trebuie sa plateasca doar o suma modica pentru a beneficia de tot ceea ce are el de oferit, si asta e o veste grozava.

RCS & RDS ofera DIGI Storage gratuit pentru abonamentele Fiberlink 500 si 1000, cu spatiu de stocare diferit, iar cei care se bucura de acces, fie gratuit, sau platit, se pot bucura si de un alt mare bonus. Pentru clientii DIGI Storage care aleg sa-si incarce filme, sau seriale, in platforma, cei de la RCS & RDS au creat un add-on special pentru Kodi, XMBC, care le permite sa le vada indiferent unde se afla, totul ca si cum ele ar fi in propriul calculator.

RCS & RDS: Beneficiu GRATUIT si UNIC pentru Clientii Romani

RCS & RDS xmbc kodi

RCS & RDS spune ca XMBC, Kodi, este popular in Romania, iar din moment ce transferul de continut se face atat de usor in serverele sale multumita vitezelor foarte mari de transfer, s-a gandit sa ofere si ceva special. Acest suport pentru Kodi, XMBC, este ceva unic pentru operatorul de telecomunicatii, iar asta pentru ca nu exista vreun altul in Romania care sa ofere un asemenea beneficiu urias pentru clientii sai, deci n-ar strica sa va bucurati de el.

RCS & RDS stie foarte bine cat de importante sunt pentru unii clienti filmele si serialele, chiar si cand se afla la distanta, astfel ca redarea lor din DIGI Storage s-ar putea dovedi a fi ceva necesar pentru multi. Kodi, XMBC, este dedicat celor care stiu ce sa faca cu asemenea programe, iar RCS & RDS ofera chiar si informatii utile pentru folosirea add-onului DIGI Storage in cadrul lor pentru acces foarte facil la continutul disponibil acolo.

RCS & RDS ofera in mod gratuit acest beneficiu pentru cei care folosesc DIGI Storage in momentul de fata, iar din moment ce totul e oferit de multa vreme, e putin probabil ca el sa dispara prea curand.