BANCA Transilvania: ATENTIE! IMPORTANT Mesaj pentru Clienti

BANCA Transilvania este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu foarte multi clienti in momentul de fata, iata ce trebuie sa stie ei acum.

BANCA Transilvania diferente

BANCA Transilvania este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, ea avand un numar substantial de clienti in toata tara, si pentru ei a creat nu una, ci doua aplicatii pentru mobil si desktop. Vorbim despre BT Pay si NeoBT, ambele gandite pentru a le oferi clientilor BANCA Transilvania posibilitatea de a-si adminsitra intr-un mod avansat conturile, dar fiecare dintre ele are plusuri si minusuri, iar din pacate niciuna nu ofera tot.

BANCA Transilvania spune ca BT Pay nu ofera posibilitatea de a primi SMS-uri la tranzactii cu cardul, de a scoate extrasuri de cont, de a reemite parola pentru cont, sau de a deschide un cont in LEI, sau valuta. Nici reemiterea PIN-ului cardului nu e posibila, sau plata de facturi, ori schimbul valutar, achizitionarea de roviniete fiind deasemenea ceva ce nu e posibil, dar nici adaugarea de conturi de la alte banci din Romania, desi se pot adauga carduri.

BANCA Transilvania: ATENTIE! IMPORTANT Mesaj pentru Clienti

BANCA Transilvania diferente aplicatii

BANCA Transilvania nu ofera prin NeoBT posibilitatea de plata cu telefonul, confirmarea de plati online prin autentificare biometrica, de a vedea oferte personalizate de la parteneri, donarea catre ONG-uri, sau adaugarea de carduri de la alte banci. In schimb, NeoBT de la BANCA Transilvania ofera toate celelate functii care lipsesc de la BT Pay, deci fiecare dintre aplicatii are cate ceva, insa niciuna dintre ele nu are chiar tot ceea ce ofera banca in mod separat.

BANCA Transilvania a gandit in mod usor diferit fiecare dintre cele doua aplicatii, si probabil ca in NeoBT va integra tot ceea ce exista in BT Pay, asta pentru ca cea din urma pare sa fie aplicatia “de viitor”. Va fi interesant de vazut cand anume va adauga BANCA Transilvania si un sistem de plati cu telefonul pentru aceasta aplicatie, decizia de a nu oferi asa ceva fiind una destul de neobisnuita, fortand practic clientii sa utilizeze ambele aplicatii.

BANCA Transilvania nu e singura banca din Romania care are mai multe aplicatii pentru clientii pe care-i are, asa ca n-ar trebui sa fie de mirare ceea ce vedem in momentul de fata de la ea.