Imaginile OFICIALE cu Samsung GALAXY S21 Inaintea Lansarii

Samsung GALAXY S21 pare in imagini oficiale inainte de lansare, toate cele trei modele din serie fiind dezvaluite pentru fanii din toata lumea.

Imaginile OFICIALE Samsung GALAXY S21

Samsung GALAXY S21 apare in primele imagini oficiale inainte de lansarea care va avea loc in data de 14 ianuarie, iar cu aceasta ocazie putem vedea noile modele de telefoane inainte de a fi dezvaluite de catre companie. Desigur ca am vazut Samsung GALAXY S21 intr-o varietate de imagini care erau reprezentari ale felului in care ar fi trebuit sa arate noile modele de telfeoane, insa acum avem ocazia de a vedea exact cum arata noile modele de telefoane.

Samsung GALAXY S21, Samsung GALAXY S21 Plus si Samsung GALAXY S21 Ultra sunt prezentate toate in imaginile de mai jos pentru a ni se arata exact ceea ce va ajunge in magazine cand totul va fi pregatit de lansare. Cei de la Samsung au facut poze pentru intreaga serie de telefoane la care au lucrat de atat de multa vreme, si e normal sa le vedem in imaginile de mai jos in toata splendoarea inainte de lansare pentru ca si Samsung vrea ca lumea sa vorbeasca in masa despre seria Samsung GALAXY S21.

Imaginile OFICIALE cu Samsung GALAXY S21 Inaintea Lansarii

Imaginile OFICIALE Samsung GALAXY S21 combinat

Samsung GALAXY S21 este o serie de telefoane care seamana destul de bine cu modelele anterioare, avand unele mici schimbari de design la partea frontala, si altele mai mari la carcasa. Puteti vedea ca modulul camerei Samsung GALAXY S21 este diferit in comparatie cu cel pe care l-am vazut pentru seria de anul trecut, dar asta doar pentru a face dispozitivele mai interesante pentru cei care vor sa aiba telefoane care sa sara in evidenta.

Imaginile OFICIALE Samsung GALAXY S21 carcasa

Samsung s-a gandit ca seria GALAXY S21 ar avea nevoie de o asemenea schimbare vizuala pentru carcasa si pentru cei care aleg telefoanele in principal in baza aspectului, si nu doar a specificatiilor. Desigur ca nu doar asta conteaza la un telefon mobil, insa pentru seria S21 lucrurile par sa fie gandite diferit din unele puncte de vedere, si asta e o veste buna pentru cei care vor sa vada si telefoane diferite fata de ceea ce exista pe piata.

Prezentarea acestor noi telefoane va avea loc in data de 14 ianuarie, insa lansarea in magazine va avea loc la 2/3 saptamani mai tarziu, asa ca totul depinde de ceea ce a gandit compania coreeana.