Huawei P50 Pro: Vestea PROASTA pentru o Asteptata Schimbare

Huawei P50 Pro a entuziasmat foarte multi fani ai Huawei dupa o descoperire surprinzatoare, insa din pacate vine si o veste proasta pentru ei acum.

Huawei P50 Pro energie

Huawei P50 Pro este urmatorul model important de telefon la care compania Huawei lucreaza in aceste momente, si este de asteptat ca lansarea sa sa aiba loc in cursul lunii martie, la fel cum s-a intamplat si cu seria anterioara. Huawei P50 Pro va veni cu multe schimbari bune in raport cu modelele anterioare, acest lucru fiind cat se poate de clar, insa din pacate nu va fi oferita si o schimbare radicala asteptata de catre multi dintre clienti.

Huawei P50 Pro nu va avea un sistem SuperCharge de incarcare rapida la 135W, acesta fiind descoperit anul trecut ca fiind certificat pentru un telefon al celor de la Huawei, insa se pare ca nu va fi acest model. Nu se stie foarte clar in momentul de fata in ce model nou de telefon Huawei vom vedea acest sistem ultra rapid de incarcare rapida, insa e clar ca Huawei P50 Pro nu este modelul de la care ar trebui sa asteptam aceasta schimbare, pentru ca ea nu va veni.

Huawei P50 Pro: Vestea PROASTA pentru o Asteptata Schimbare

Huawei P50 Pro ar putea avea un sistem mult mai rapid de incarcare, acest lucru parand sa fie cat se poate de clar, dar nu se stie cam cat de mare urmeaza sa fie modificarea in raport cu modelele actuale. Trecerea la un sistem de incarcare rapida la 135W pentru Huawei P50 Pro ar fi permis o incarcare intr-o perioada extrem de scurta de timp a bateriei telefonului, ceea ce ar fi o veste extrem de buna pentru cei care sunt mereu in miscare.

Huawei P50 Pro ar trebui totusi sa aiba o baterie mai mare decat modelele lansate in cursul anului trecut, desi deocamdata n-au aparut prea multe confirmari pentru specificatiile pe care le va avea. In schimb, Huawei P50 Pro nu va avea un chip diferit fata de seria Mate 40 Pro, ideea fiind de a il folosi tot pe cei Kirin 9000, asta pana in toamna, cand unul complet nou va fi utilizat de catre compania chinezeasca pentru noile sale modele de telefoane.

Huawei P50 Pro, dupa cum va spuneam si la inceput, ar putea fi lansat in martie, sau aprilie, nu se stie deocamdata foarte clar, dar lansarea ar putea fi avansata din cauza lansarii mai rapide a Samsung GALAXY S11.