DACIA Duster: VIDEO UIMITOR vs Toyota Land Cruiser, Suzuki

DACIA Duster apare astazi intr-un test offroad uimitor in care este pusa fata in fata cu Toyota Land Cruiser si Suzuki Jimny, iata marea surpriza.

DACIA Duster apare astazi intr-un nou test offroad impresionant care pune masina celor de la DACIA in fata Toyota Land Cruiser si Suzuki Jimny, iar reultatele sunt unele surprinzatoare. Mai exact, in cazul acestui test putem vedea ca DACIA Duster nu e tocmai infailibila, si esueaza pe unele tipuri de terenuri, la fel ca si Toyota Land Cruiser, insa Suzuki Jimny se descurca cel mai bine dintre toate, in mod destul de surprizator, dupa cum veti vedea.

DACIA Duster a fost prezentata in foarte multe clipuri video ca o masina care este surprinzator de buna in ceea ce priveste folosirea pe teren accidentat, la fel ca si Toyota Land Cruiser, insa exista limite si pentru ele. Puteti vedea in clipul video de mai sus cum atat DACIA Duster, cat si Toyota Land Cruiser se ajuta una pe cealalta sa iasa din situatii in care ambele s-au impotmolit, ceea ce e surprinzator pentru ambele modele de masini, avand in vedere rezultatele din alte teste.

DACIA Duster: VIDEO UIMITOR vs Toyota Land Cruiser, Suzuki

DACIA Duster nu pare sa se descurce prea bine pe terenul pe care e testata in clipul video de mai sus, si explicatii se pot gasi pentru asta, dar e bine de stiut ca masina are limite in afara drumurilor publice. Fix acelasi lucru e valabil pentru Toyota Land Cruiser, putina apa si namol reusind sa blocheze inaintarea sa si a DACIA Duster, ceea ce le poate oferi soferilor o limita in ceea ce priveste locatiile prin care ajung cu cele doua tipuri de masini.

DACIA Duster, dupa cum prea bine stiti deja, este disponibila in momentul de fata cu multiple motorizari, dar si cu optiunea de a alege ce fel de tractiune este montata pe automobile. Din pacate, incepand cu generatia a 3-a a DACIA Duster lucrurile se vor schimba radical, iar asta pentru ca ar urma sa fie eliminata optiunea de a avea tractiune integrala pe masina, astfel ca nu vom mai vedea clipuri video precum cel de mai sus cu masinile.

DACIA Duster va avea in 2021 lansat cel putin un model nou, un facelift la care DACIA lucreaza de ceva vreme, dar e posibil si ca noua masina cu 7 locuri sa fie integrata tot in gama de SUV-uri.