LUNA: VIDEO INCREDIBIL de la NASA cu Impact pentru Omenire

LUNA este in centrul unui video incredibil publicat astazi de catre NASA, iata ce impact mare are pentru omenire ceea ce ne este aratat acum.

LUNA este astazi in centrul unui nou clip video pe care cei de la NASA l-au publicat, si care este foarte important pentru toata omenirea in cursul anului 2021, iar asta pentru ca ne sunt aratate fazele satelitului natural al Pamantului. Cei de la NASA ne prezinta in clip video de mai sus detalii cu privire la fazele lunii pentru anul 2021, si sunt destule noutati foarte interesante care privesc foarte multa lume, asa ca e bine sa stim ce ne asteapta.

LUNA, dupa cum mai mult ca sigur stiati deja, are un impact asupra felului in care se misca viata pe Pamant, astfel ca tot ceea ce ne dezvaluie NASA in momentul de fata are menirea de a arata in avans ceea ce urmeaza. Clipul video de mai sus a fost facut cu imagini preluate de catre o nava spatiala a celor de la NASA care este in orbita pe luna de ceva vreme, iar multumita ei putem vedea in avans care vor fi cele 12 faze prin care va trece ea in anul 2021.

LUNA: VIDEO INCREDIBIL de la NASA cu Impact pentru Omenire

LUNA apare tot timpul cu aceeazi zona vizibila pentru Pamant, insa pe masura ce anul 2021 trece soare ilumineaza diferit satelitul natural al Pamantului, astfel ca diverse caracteristici ale sale devin vizibile. Asta inseamna ca si de pe Pamant luna va putea fi vazuta diferit de catre toata lumea in cursul urmatoarelor saptamani, iar foarte multi astronomi amatori vor putea sa urmareasca cu mare atentie tot ceea ce se intampla pe corpul cosmic.

LUNA e vizibila in fiecare noapte cu o dimensiune aparent micsorata, insa in realitate totul e legat de fenomenul prin care trece satelitul natural al Pamantului in orbita sa elipcita in jurul planetei. LUNA este in orbita in jurul Pamantului si aceasta miscare afecteaza diverse zone de pe planeta in fiecare zi, cei de la NASA prezentand in clipul video de mai sus fazele prin care ea trece, iar in baza lor putem sa ne facem o idee cu privire la viitor.

LUNA este foarte importanta pentru Pamant, iar clipurile video de acest gen pot sa ne ajute sa ne facem o idee si cu privire la felul in care se va desfasura Viata pe planeta noastra in urmatorul an.