DIGI Romania: Anunt OFICIAL, e GRATUIT 2 LUNI pentru Clienti

DIGI Romania a facut in aceasta dimineata anuntul oficial pentru clientii sai din toata Romania, iata ce ofera gratuit timp de 2 luni pentru noi.

DIGI Romania distractie

DIGI Romania a facut in mod oficial in aceasta dimineata anuntul pentru clientii sai din toata Romania, sau pentru cei care vor sa-i devina clienti, anuntand cele 2 luni de gratuitate disponibile de acum. Mai exact, saptamana trecuta v-am spus ca DIGI Romania va avea o oferta speciala pentru Film Now disponibile in Romania, si iata ca ea a venit, toti clientii care au servicii de televiziune putandu-se bucura de gratuitate timp de 2 luni pentru extraoptiune.

DIGI Romania spune ca aceasta gratuitate pentru 2 luni este disponibila pentru toti clientii care activeaza extraoptiunea Film Now direct din contul de client care poate fi accesat prin intermediul website-ului sau. Va spuneam saptamana trecuta ca DIGI Romania va oferi cel mai probabil o perioada de gratuitate pentru Film Now, si nu o reducere de pret de care sa se bucure clientii sai, iar acest lucru s-a transformat in realitate acum, ceea ce e o veste buna.

DIGI Romania: Anunt OFICIAL, e GRATUIT 2 LUNI pentru Clienti

DIGI Romania distractie gratuita

DIGI Romania nu spune acest lucru in bannerul de promovare pentru extraoptiunea Film Now, insa e nevoie de activarea aceteia cu o perioada contractuala de minim 12 luni pentru a beneficia de promotia noua. Avand in vedere ca extraoptiunea Film Now a celor de la DIGI Romania costa 3 LEI pe luna, clientii vor trebui sa plateasca 30 de LEI intr-un an de zile pentru a se bucura de ea, deci vorbim despre un cost modic care este impus clientilor.

DIGI Romania le permite romanilor sa vada o varietate de filme si seriale prin intermediul extraoptiunii Film Now, totul fiind oferit inclusiv in format HD pe televizoare, asa ca aveti parte si de calitate foarte buna. Mai mult decat atat, cei de la DIGI Romania ofera inclusiv optiunea de a vedea Film Now prin intermediul DIGI Online, asa ca indiferent unde va aflati, printr-o conexiune de internet puteti sa va urmariti filmele si serialele preferate oricand.

DIGI Romania are aceasta promotie disponibila pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca daca nu profitati de ea acum, e posibil sa regretati ca nu ati activat-o cat inca mai era disponibila.