Fortnite: Prima SURPRIZA De la Epic Games pentru Anul 2021

fortnite coliseum

Fortnite are parte de prima surpriza majora din 2021 prezentata inainte ca Epic Games sa o puna in aplicare, si e vorba despre ceva ce ar putea bucura foarte multi jucatori, iar asta pentru ca locatia Coliseum urmeaza sa aiba parte de o schimbare majora in 2021.

Fortnite are analizat codul sursa al fiecarei versiuni pe care Epic Games o lanseaza pentru jucatorii din intreaga lume, iar asa s-a ajuns la aceasta descoperire, ea fiind facuta de catre un celebru leaker de informatii despre jocul companiei americane.

Fortnite are aceasta modificare facuta pentru a le oferi jucatorilor o experienta mai buna in ceea ce priveste titlul pe care il joaca in fiecare zi, iar asta e o veste foarte buna chiar daca nu stim deocamdata cat va dura pana cand acest leak va deveni realitate.

Fortnite are in general implementate modificari de acest gen cu mult timp inainte ca ele sa fie lansate in mod public, iar de aceasta data se pare ca vorbim despre ceva similar, iar modificarea facuta pentru locatie este una destul de substantiala, in final.

Fortnite va avea cel mai probabil lansat si vreun eveniment special impreuna cu schimbarile pentru aceasta locatie, insa deocamdata nu exista prea multe informatii cu privire la tot ceea ce urmeaza sa ne fie oferit de catre compania americana.