BANCA Transilvania: ATENTIE! IMPORTANT Mesaj pentru Clienti

BANCA Transilvania are un mesaj foarte important pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis sa faca, cat de mult conteaza, si cum beneficiezi de tot.

BANCA Transilvania emitere

BANCA Transilvania a emis un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, si daca ii folosesti serviciile, este necesar sa stii ceea ce spune banca in momentul de fata. Mai jos puteti vedea mesajul celor de la BANCA Transilvania, iar el priveste atat BT Pay, cat si cardurile emise pentru clientii din toata Romania, acestea putand fi stocate in cadrul aplicatiei pentru mobile banking, asa cum se intampla si la alte aplicatii bancare.

BANCA Transilvania face totusi ceva diferit pentru clientii sai din toata tara, mai exact a decis ca in momentul in care un card bancar este emis, acesta sa fie disponibil initial in cadrul aplicatiei sale BT Pay. Decizia e una foarte interesanta, iar asta pentru ca aplicatia BT Pay inlatura intr-o buna masura necesitatea de a mai folosi un card bancar fizic al celor de la BANCA Transilvania, deci exista motive multe sa fie folosite acestea si doar prin aplicatie.

BANCA Transilvania: ATENTIE! IMPORTANT Mesaj pentru Clienti

BANCA Transilvania va afisa cardurile noi pentru toti clientii initial in aplicatia BT Pay astfel incat acestia sa poata face plati mobile, sau online, sau chiar sa scoata bani de la bancomate. Aplicatia BT Pay a BANCA Transilvania permite inclusiv tragerile de bani de la bancomate fara a scoate efectiv cardul din buzunar, astfel ca de indata ce el este emis in cadrul aplicatiei BT Pay, va putea fi folosit inclusiv pentru aceasta procedura de clienti.

BANCA Transilvania e singura banca la care vedem o actiune de acest gen, sau cel putin singura care anunta asta in mod public, clientii sai putand folosi cardurile bancare cu mult timp inainte de a le avea in format fizic. Cei de la BANCA Transilvania trimit cardurile clientilor prin curier, sau le livreaza in agentii, deci oamenii nu le au imediat ce ele sunt emise, putand trece cateva zile intre emitere si preluare, timp in care ei ar putea folosi cardurile noi.

BANCA Transilvania ofera acest beneficiu important pentru toti clientii sai din toata tara in momentul de fata, astfel ca indiferent ce fel de servicii aveti de la banca, va puteti folosi si de aceasta functionalitate.