CEC Bank: ATENTIE! AVERTISMENT pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank a emis un avertisment foarte important pentru toti clientii din Romania, iata ce este imperios necesar ca ei sa stie acum, si ce trebuie sa faca.

CEC Bank strainatate

CEC Bank a emis un extrem de important avertisment pentru toti clientii sai din Romania, si este vorba despre un mesaj care ar trebui sa ajunga la ochii foarte multor persoane in momentul de fata. Mai exact, cei de la CEC Bank ii avertizeaza pe clientii sai din toata Romania in legatura cu faptul ca folosirea bancomatelor din strainatate ar putea fi foarte costisitoare din cauza comisioanelor mari care ar putea fi percepute cand se retrag sumele.

CEC Bank le spune romanilor, in primul rand, sa evite cat pot de mult bancomatele din retelele nebancare deoarece acestea au cele mai mari comisioane percepute pentru cei care le folosesc. Separat de retragerile de bani, nici schimburile valutare pe care clientii CEC Bank vor sa le faca nu sunt recomandate la aceste tipuri de bancomate, iar asta tot din cauza comisioanelor foarte mari care sunt percepute de catre aceste companii.

CEC Bank: ATENTIE! AVERTISMENT pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank pune deasemenea catoti clientii trebuie sa fie extrem de atenti si atunci cand retrag bani de la bancomate din tari din afara Uniunii Europene, iar asta pentru ca in cazul acelora poate fi iar vorba de comisioane mari. In general, intre Romania si tarile din afara UE nu prea exista intelegeri pentru comisioane mici cand vine vorba despre retragerile de bani, iar CEC Bank recomanda verificarea listei sale de comisioane pentru a vedea cati bani se pierd la fiecare retragere.

CEC Bank ii avertizeaza pe toti clientii sai din toata Romania intr-o incercare de a ii ajuta sa evite pierderea unor sume de bani, pierdere care ar putea fi evitata daca ei se uita cu atentie la comisioanele percepute pentru tranzactii. CEC Bank nu prea are ce sa faca in cazul acestor comisioane pentru ca ele sunt percepute de catre bancile din afara Romaniei, dar poate sa ii atentioneze pe clienti in legatura cu existenta si cuantumul lor, cand are cum.

CEC Bank nu e singura banca de la care vin avertismente de acest gen in aceasta perioada, iar asta pentru ca Marea Britanie a iesit din Uniunea Europeana, deci nu se mai aplica foarte multe beneficii pentru romani.