Kaufland: Anunt de ULTIMA ORA, Decizia pentru TOTI Clientii

Kaufland are un anunt de ultima ora pentru toti clientii din toata Romania, iata ce decizie importanta a luat, si cum profiti de ea chiar acum.

Kaufland unire

Kaufland surprinde chiar de la inceputul anului 2021 cu un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, si daca iti faci cumparaturile in magazinele sale, ar trebui sa stii ce se intampla. Mai exact, pe data de 24 ianuarie este sarbatorita Unirea Principatelor Romane, un eveniment definitoriu pentru existenta Romaniei, iar cei de la Kaufland vor sa marcheze asa cum trebuie acest eveniment foarte important in toate magazinele din tara.

Kaufland a pregatit pentru ziua de 24 ianuarie o serie de produse speciale, romanesti, pe care le recomanda tuturor clientilor care ajung in magazinele sale din toata tara in respectiva zi. Vorbim despre o noua decizie a celor de la Kaufland de a le oferi romanilor posibilitatea de a se bucura de produse romanesti de calitate, asa cum a mai facut in trecut, lantul de magazine promovand in diverse randuri produsele producatorilor locali din tara noastra.

Kaufland: Anunt de ULTIMA ORA, Decizia pentru TOTI Clientii

Kaufland unire romania

Kaufland obisnuieste sa promoveze produsele de la producatorii din Romania in magazinele sale, iar ceea ce face pentru 24 ianuarie este o noua dovada a faptului ca produsele acestora conteaza. Cei de la Kaufland au deja listate cateva dintre produsele romanesti care vor fi disponibile in magazinele din toata tara in ziua de 24 ianuarie, astfel ca va puteti face o idee cu privire la ceea ce veti putea cumpara la pret special incepand din acea zi, dar si dupa aceea.

Kaufland are reduceri pentru produsele romanesti pe care le promoveaza in momentul de fata, in timp ce altele sunt disponibile la pret special, astfel ca oricine va putea cumpara orice este disponibil. Kaufland nu e la prima promotie de acest gen pentru produsele romanesti care sunt vandute de catre producatorii romani, asa ca mai mult ca sigur ca exista interes mare in randul clientilor, altfel n-ar fi existat oferte de acest gen in magazinele sale.

Kaufland ar mai putea avea si alte surprize pregatite pentru 24 ianuarie in Romania, insa ramane de vazut ce anume va mai anunta, si daca e vorba de produse cu oferte speciale, sau alte promotii.