BCR Romania: ATENTIE! Mesajul de ULTIMA ORA pentru Clienti

BCR Romania a emis un foarte important anunt de ultima ora pentru clientii din toata tara, iata ce trebuie sa stii, si cum esti afectat de situatie.

BCR Romania click

BCR Romania are astazi un nou mesaj de ultima ora pe care il transmite pentru clientii sai din toata Romania, si este foarte important sa stii despre ceea ce are de spus chiar acum pentru toata lumea. Mai exact, cei de la BCR Romania ii anunta pe toti clientii din Romania in legatura cu faptul ca in aceasta seara, 14 ianuarie, vor avea loc lucrari de mentenanta care vor face ca unele dintre servicii sa devina indisponibile in toata tara pentru romani.

BCR Romania este la primele lucrari de mentenanta din 2021 pentru serviciile bancare pe care le ofera pentru clientii sai din toata Romania, si e important sa stiti ce anume nu va mai fi disponibil. In primul rand, cei de la BCR Romania spun ca lucrarile de mentenanta urmeaza sa aiba loc in cursul acestei zile, incepand cu ora 23:30, si se vor “intinde” pana la ora 00:30, deci in mod teoretic in doar o ora situatia ar trebui sa fie rezolvata, si totul sa revina la normal.

BCR Romania: ATENTIE! Mesajul de ULTIMA ORA pentru Clienti

BCR Romania ne spune ca serviciile Click 24, Touch 24, George si George Go vor deveni indisponibile in aceasta perioada de o ora, astfel ca nu veti putea beneficia de absolut nimic din ceea ce ofera ele. Daca aveti totusi probleme in aceasta perioada, BCR Romania spune ca oricare dintre clientii romani poate cere ajutor la numerele de telefon *2227 sau 0214074200, astfel ca exista posibilitatea sa fiti ajutati pentru a rezolva orice fel de situatie neasteptata intampinati.

BCR Romania nu spune ce nume va face in aceasta perioada de timp, dar asta nu e tocmai o surpriza, pentru ca nici in cazul lucrarilor de mentenanta din trecut nu a dezvaluit exact ce a facut. Aceeasi situatie este si aici, BCR Romania evitand sa ofere detalii si nu ne ramane decat sa asteptam, si sa vedem ce anume se va schimba pentru aceste servicii, dar e improbabil sa fie vorba despre altceva decat rezolvari de probleme si imbunatatiri de performante.

BCR Romania ar trebui sa termine toata procedura fara a exista si probleme cu privire la disponibilitatea serviciilor dupa ce totul este finalizat, asa ca dupa ora 00:30 a zilei de 15 ianuarie totul ar trebui sa revina la normal.