Fortnite: Surpriza SPECIALA la care Jucatorii Nu se Gandeau

fortnite predator

Fortnite are o noua surpriza speciala anuntata pentru lansare in perioada imediat urmatoare, si vorbim despre ceva la care Epic Games a lucrat de ceva vreme, si care va oferi mai mult ca sigur o experienta mai buna de folosire a jocului pentru toti cei care se joaca zilnic.

Fortnite urmeaza sa aiba un skin special cu Predator, din filmul cu acelasi nume, si vorbim despre o lansare foarte speciala pentru multi dintre jucatorii care sunt si fani ai filmului ce s-a dovedit a fi extrem de popular in intreaga lume cu ceva timp in urma.

Fortnite are cu versiunea 15.20 lansate aceste noutati pentru jucatorii din toata lumea, si vorbim nu doar despre un skin special Predator, ci si despre provocari speciale din filmul cu acelasi nume, iar in Battle Pass exista deasemenea un tab special pentru acest subiect.

Fortnite are acest skin special integrat ca o surpriza foarte interesanta pentru toata lumea, si asta ca parte a noutatilor majore pe care compania Epic Games le-a implementat de-a lungul timpului, si pe care continua sa le ofere in fiecare zi pentru toata lumea.

Fortnite are si alte noutati importante pregatite pentru lansare in perioada urmatoare, cei de la Epic Games incercand sa-i tina pe utilizatori cat mai fericiti in aceasta perioada in care jocul a fost eliminat din App Store si Google Play Store.