DIGI Romania: OFICIAL, Anunt IMPORTANT MILIOANELOR de Romani

DIGI Romania a facut in mod oficial un anunt foarte important pentru milioanele de romani din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

DIGI Romania olimpiada

DIGI Romania isi ia milioanele de clienti din Romania prin surprindere cu un nou anunt oficial care vizeaza foarte multi dintre ei, si care anunta ceva ce nu se astepta sa vada multa lume acum. Mai exact, la doar cateva saptamani dupa ce DIGI Romania a anuntat ca ofera gratuit extraoptiunea DIGI 4K pentru clientii din toata tara, si a dezvaluit unele dintre surprizele care vor fi oferite in 2021 prin acest canal de televiziune, acum avem parte de alte surprize.

DIGI Romania a anuntat in mod oficial unele dintre noutatile pe care le vom putea vedea in cadrul canalelor sale 4K in cursul anului 2021, iar printre ele se numara cateva competitii pe care probabil nimeni nu se astepta sa le vada. Mai exact, cei de la DIGI Romania anunta ca Jocurile Olimpice, daca se vor desfasura anul acesta, vor fi transmise in format 4K prin intermediul Eurosport 4K, cel mai probabil, canalul fiind inclus in extraoptiunea oferita de catre companie.

DIGI Romania: OFICIAL, Anunt IMPORTANT MILIOANELOR de Romani

DIGI Romania olimpiada 4k

DIGI Romania spune deasemenea ca si Turul Frantei va putea fi urmarit de catre clientii sai daca au extraoptiunea 4K activata pentru abonamentul lor de televiziune in anul 2021, aceasta fiind o alta surpriza majora. Cei de la DIGI Romania vor continua sa transmita si competitii sportive prin intermediul extraoptiunii 4K, mai exact Bundesliga, Australian Open, Roland Garros, Formula 1, La Liga sau Champions League, toate competitii urmarite de catre multa lume.

DIGI Romania pune accent mai mare pe canalele de televiziune 4K pe care le are in momentul de fata in distributie in Romania, iar asta pentru ca de la Vodafone vin deasemenea vesti grozave pentru clienti. Vodafone are mai multe canale de televiziune decat DIGI Romania, inclusiv Eurosport 4K care va transmite toate evenimentele sportive de mai sus, astfel ca DIGI nu va fi singurul grup de telecomunicatii la care va putea fi urmarit totul in 2021.

DIGI Romania ofera posibilitatea de a activa extraoptiunea 4K pentru clientii din toata Romania la pretul de doar 5 LEI pe luna, si veti avea ce sa vedeti in acesti bani, asa ca nu exista motive sa ignorati tot.