Kaufland: ULTIMA ORA, e GRATUIT de azi pentru TOTI Clientii

Kaufland a publicat un nou anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii din Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit incepand de astazi.

Kaufland onoreaza

Kaufland a publicat un anunt de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, unul despre care trebuie sa stie toata lumea pentru ca vorbim despre o schimbare importanta care se aplica de astazi. Mai exact, incepand din data de 15 ianuarie, si pana pe 24 ianuarie, cei de la Kaufland desfasoara o campanie speciala in magazinele din toata tara, si le ofera oricaror romani posibilitatea de a primi gratuit bani pentru cumparturile facute.

Kaufland desfasoara totul in Romania, insa pentru a putea profita de beneficiul gratuit pe care il primesc clientii din toata tara, e nevoie de un Kaufland Card digital de la magazinul online. Acestea sunt cardurile digitale care pot fi facute in oricare dintre magazinele Kaufland din toata tara, si care sunt utile pentru clienti in ideea de a facilita achizitiile in baza promotiilor pe care le ofera lantul de hypermarket-uri in tara noastra acum.

Kaufland: ULTIMA ORA, e GRATUIT de azi pentru TOTI Clientii

Kaufland le ofera tuturor clientilor cu Kaufland Card 20 de LEI sub forma de voucher pe card la achizitii in valoare de 200 de LEI facute in perioada 15 ianuarie – 24 ianuarie in oricare dintre magazinele sale. Vorbim despre un voucher care este emis automat de catre Kaufland pentru clientii sai din toata Romania, si care poate fi folosit intre 27 ianuarie – 2 februarie pentru a cumpara orice fel de produse din oricare dintre magazinele din tara noastra.

Kaufland are mai multe detalii despre aceasta promotie in cadrul website-ului sau din Romania, si daca va uitati cu atentie acolo, veti vedea toate detaliile legate de oferta aceasta noua disponibila de azi. Nu uitati ca trebuie sa va faceti un Kaufland Card inainte de a putea profita de tot, si asta pentru ca fara unul nu veti avea ocazia de a primi cei 20 de LEI pe care lantul de magazine il ofera, banii fiind oferiti doar sub forma de voucher.

Kaufland are in mod obisnuit promotii de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, dar pana la urmatoarea, n-ar strica sa profitati de ceea ce este oferit acum de catre lantul de hypermarket-uri.