Vodafone: Vestea UIMITOARE, ce a Anuntat ca Ofera GRATUIT

Vodafone are o veste uimitoare pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit, si cum poti profita chiar acum de surpriza.

Vodafone politista

Vodafone a facut astazi in mod oficial un anunt care a luat multa lume prin surprindere, iar asta pentru ca a decis sa ofere in mod gratuit ceva ce foarte putini credeau ca vor mai primi in aceasta perioada. Mai exact, Vodafone a lansat saptamana aceasta un nou post de televiziune pentru clientii din Romania, acesta avand denumirea TeenNick, iar lansarea sa nu vine fara ca operatorul sa o marcheze asa cum se cuvine, ca si in cazul altor canale.

Vodafone a lansat acest post de televiziune zilele trecute, si v-am spus ca aparitia sa a venit ca o surpriza destul de mare, mai ales ca nu s-a luat decizia de a il promova cu vreun concurs special. Ei bine, iata ca acest concurs special a venit, iar Vodafone a luat decizia de a ofer si cateva premii pentru cei care urmaresc TeenNick, adica in principal tinerii, si ceea ce a decis sa ofere gratuit operatorul pentru toata lumea e foarte interesant.

Vodafone: Vestea UIMITOARE, ce a Anuntat ca Ofera GRATUIT

Vodafone a decis ca romanii care aleg sa participe la concursul sau au sansa de a cstiga un telefon iPhone 12 mini de 64 GB si o carcasa, 10 casti EarBuds si 5 boxe Bluetooth, care pot fi folosite cu telefonul. Vorbim despre premii interesante pe care cei de la Vodafone le ofera pentru clientii din toata romania, iar pentru a va inscrie in concursul sau trebuie doar sa raspundeti la intrebarea pe care o vedeti mai jos, una foarte simpla, de altfel.

Vodafone organizeaza concursul prin intermediul Facebook, astfel ca va trebui sa raspundeti printr-un comentariu la ceea ce intreaba acolo operatorul, inscrierea fiind facuta automat dupa comentare. Tragerea la sorti pentru castigatorii acestui concurs va avea loc peste cateva saptamani, iar Vodafone va incepe sa trimita premiile abia dupa ce va face extragerea pentru clientii care se inscriu in mod automat in cadrul concursului sau.

Vodafone organizeaza in mod constant concursuri foarte bune pentru clientii din Romania, astfel ca dupa acesta vor mai veni si altele, asa ca daca nu castigati acum, veti mai avea sansa de a o face.