BCR Romania: ATENTIE! Masura OBLIGATORIE pentru TOTI Romanii

BCR Romania a anuntat o noua masura obligatorie pe care o impune pentru toti clientii sai din toata tara, iata cum este toata lumea afectata de ea.

BCR Romania parola

BCR Romania isi atentioneaza clientii in legatura cu o decizie care impune o masura obligatorie pentru toti dintre ei incepand cu anul 2021, si este vorba despre o schimbare ce va fi resimtita de catre toata lumea. Mai exact, cei de la BCR Romania au anuntat in mod oficial ca incepand cu ianuarie 2021 impun modificarile in ceea ce priveste platile online pe care le efectueaza clientii din toata tara, si fac exact ceea ce am vazut de la alte banci deja.

BCR Romania le spune clientilor din toata tara ca platile online cu cardul bancar devin mai sigure din 2021, iar asta din cauza implementarii unui sistem care impune o noua metoda de autentificare. Mai jos aveti explicatia pe care BCR Romania o ofera pentru toata lumea, si puteti intelege mai usor ceea ce se intampla, si cat de dificile vor deveni platile online pentru toata lumea incepand din 2021, si nu doar la aceasta banca, ci la toate bancile.

BCR Romania: ATENTIE! Masura OBLIGATORIE pentru TOTI Romanii

BCR Romania spune ca incepand din ianuarie 2021 platile online facute de catre clienti vor necesita o metoda de autentificare ce implica autentificarea biometrica, sau prin PIN pentru eToken. In caz contrar, parola statica si codul unic primit prin SMS la incercarea de a face plata vor permite autorizarea platilor facute de catre clientii BCR Romania, astfel ca totul depinde de ceea ce vrea sa faca fiecare in parte cand incearca sa plateasca.

BCR Romania impune aceasta masura obligatorie pentru toti clientii din cauza unei directive europene care a intrat in vigoare de la 1 ianuarie 2021, si care ne obliga sa actionam in acest mod. Asta inseamna ca toti clientii celor de la BCR Romania trebuie sa se supuna in mod obligatoriu modificarii, dar trebuie sa stiti ca aceasta modificare vizeaza doar website-urile protejate cu 3D Secure, iar in cazul celor fara, e posibila refuzarea platilor.

BCR Romania are mai multe detalii despre aceasta modificare majora disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca puteti intra acolo pentru a afla toate informatiile cu privire la ceea ce este adus.