RCS & RDS: Anunt OFICIAL pentru MILIOANE de Clienti Romani

RCS & RDS este in centrul unui foarte important anunt oficial pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stie toti chiar acum.

RCS & RDS transmisie

RCS & RDS este unul dintre marile grupuri de telecomunicatii din Romania, cu afaceri sin in alte tari europene in care traiesc multi romani, iar asta ii permite sa faca in mod constant investitii majore in infrastructura pentru servicii. Acest lucru este in mod clar evidentiat in 2020, cand RCS & RDS a reusit sa isi imbunatateasca semnificativ acoperirea pe care o ofera in Romania pentru serviciile de telefonie mobila pe care le ofera clientilor sai in momentul de fata.

RCS & RDS a reusit sa-si creasca in 2020 acoperirea de la 95,42% la 98,02% reusind in mod surprinzator sa depaseasca Telekom in ceea ce priveste acoperirea, chiar daca doar marginal. RCS & RDS era in 2019 operatorul de telecomunicatii cu cea mai slaba acoperire GSM din Romania, insa in 2020 a reusit sa treaca pe locul 3, depasindu-i pe cei de la Telekom, iar asta e o veste care surprinde pozitiv din foarte multe puncte de vedere, si e grozava pentru clienti.

RCS & RDS: Anunt OFICIAL pentru MILIOANE de Clienti Romani

RCS & RDS a facut investitii masive in extinderea retelei sale 2G din Romania, bazele sale fiind puse in anul 2019, insa in 2020 s-a facut expansiunea propriu-zisa pentru ea, si s-a ajuns la o crestere a acoperirii in tara. cu 98.02% acoperire in Romania, cei de la RCS & RDS sunt practic “in aceeasi liga” cu Orange si Vodafone, care au deasemenea doar putin peste 98% acoperire in Romania in momentul de fata, si asta vine ca o surpriza extrem de interesanta.

RCS & RDS nu are in spate grupuri internationale mari precum Orange, sau Vodafone, insa iata ca a reusit sa faca in Romania investitii care sa-i asigure o crestere a acoperirii pentru a-si egala rivalii, si a depasi Telekom. RCS & RDS a facut si extins acoperirea 2G pentru a-si creste acoperirea nationala, dar si pentru a imbunatati acoperirea in interiorul cladirilor, una dintre problemele mari cu care s-a confruntat compania de-a lungul anilor, si care a nemultumit clientii.

RCS & RDS nu a anuntat deocamdata in mod oficial aceasta imbunatatire semnificativa a acoperirii in Romania, asa ca ramane doar sa vedem daca va face vreun anunt, sau doar ramanem cu al autoritatilor.