CEC Bank: IMPORTANTA ATENTIONARE Emisa TUTUROR Clientilor

CEC Bank a emis o foarte importanta atentionare de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre ceea ce face.

CEC Bank reparatii

CEC Bank a emis o atentionare extrem de importanta pentru toti clientii sai din Romania, una care va afecta pe toata lumea, deci este imperios necesar ca ei sa stie ce urmeaza sa se intample. Mai exact, cei de la CEC Bank au anuntat ca fac iar lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le au in Romania, astfel ca daca le folositi in momentul de fata, ar trebui sa fiti extrem de atenti la ceea ce urmeaza sa se intample in ziua de duminica.

CEC Bank spune ca in noaptea de duminica, 17 ianuarie, urmeaza sa efectueze o serie de lucrari de mentenanta intre orele 01:00 si 03:00, astfel ca in aceasta perioada serviciile vor fi disponibile intermitent. Mai exact, se pare ca tranzactiile cu cardurile, reteaua de ATM-uri ale CEC Bank, dar si platile prin POS-urile sale vor functiona intermitent, astfel ca vor exista probleme in procesarea actiunilor, ceea ce ar putea supara destul de multa lume.

CEC Bank: IMPORTANTA ATENTIONARE Emisa TUTUROR Clientilor

CEC Bank nu isi intrerupe complet reteaua in aceasta perioada de doua ore in care vor avea loc lucrarile, ci doar a decis sa o sustina atat de bine cat poate pana cand va finaliza toate modificarile. Este recomandabil ca maine noapte sa nu faceti tranzactii folosind reteaua celor de la CEC Bank, dar ast desigur ca doar daca aveti optiunea de a nu face acest lucru, pentru ca daca aveti banii in conturile sale, e improbabil sa aveti cum sa inlocuiti totul.

CEC Bank a facut destul de des in ultimele luni lucrari de mentenanta pentru serviciile sale, astfel ca unii s-au obisnuit deja cu aceasta metoda de lucru pe car eo re banca in momentul de fata. CEC Bank va termina mai mult ca sigur lucrarile in perioada de timp pe care a anuntat-o acum, dar nu este exclus sa faca acest lucru chiar mai repede de atat, insa chiar si dupa, trebuie sa fiti atenti, pentru ca s-ar putea sa nu fie lucrurile finalizate total.

CEC Bank nu a spus ce natura au lucrarile de mentenanta pe care le face in momentul de fata, astfel ca ramane sa vedem daca va oferi vreodata detalii cu privire la planurile sale.