Netflix: Promisiunea IMPORTANTA facuta pentru TOTI Romanii

Netflix are o promisiune foarte importanta pentru toti romanii din toata tara, iata ce a anuntat in mod oficial pentru toata lumea la inceput de 2021.

Netflix promisiunea romani

Netflix incepe anul 2021 cu o promisiune foarte importanta pe care o face pentru toti romanii din toata tara, si e una care vine ca o veste grozava din partea companiei americane in momentul de fata. Mai exact, cei de la Netflix au decis ca anul 2021 sa fie cel in care vor lansa cate un film in fiecare saptamana pentru clientii din Romania, si implicit din toata lumea, aceasta fiind o veste excelenta pentru toata lumea care are cont in platforma acum.

Netflix prezinta mai jos 27 dintre cele mai populare filme si vedete care vor aparea in cadrul platformei de mesagerie cursul acestui an, si vorbim despre extrem de mult continut grozav. Promisiunea celor de la Netflix vine dupa un an in care industria cinematografica a fost intr-o foarte mare masura blocata din cauza pandemiei de Coronavirus, insa iata ca s-au gasit totusi metode de a se trece peste restrictiile impuse de catre multe tari.

Netflix: Promisiunea IMPORTANTA facuta pentru TOTI Romanii

Netflix a anuntat ca anul acesta va lansa 70 de filme de productie proprie in cadrul platformei sale, iar asta inseamna mai mult de un film pe saptamana, deci in unele perioade vom avea parte de surprize grozave. Netflix a facut eforturi uriase pentru a produce 70 de filme intr-un singur an pentru clientii sai din toata lumea, iar aceste eforturi se vor vedea in urmatoarele luni pe masura ce toate aceste productii vor deveni disponibile.

Netflix a produs filme impreuna cu unii dintre cei mai mari regizori din lume, si cu unele dintre cele mai cunoscute vedete, astfel ca ar trebui in mod sigur sa avem parte de continut de cea mai buna calitate pentru vizionare. Desigur ca totul va fi disponibil in cursul urmatoarelor luni, treptat, pentru toata lumea, asa ca trebuie sa avem si rabdare pentru ca Netflix sa-si programeze lansarile pentru fiecare titlu important in parte pana in 2022.

Netflix va aduce deasemenea in platforma si creatii ale altor companii in cursul anului 2021, ea lansand saptamanal cateva titluri noi pentru toata lumea, in mod obisnuit.