WhatsApp: Modificari SURPRIZA facute in SECRET pe Telefoane

WhatsApp are noi modificari surprinzatoare facute in secret pentru telefoanele iPhone si Android din toata lumea, iata ce a fost schimbat pentru noi.

WhatsApp previzualizare

WhatsApp surprinde din nou pe toata lumea cu o serie de modificari facute in secret pentru aplicatia disponibila pe peste 2 miliarde de telefoane din intreaga lume, si exista ceva ce pentru unii e foarte important. Prima modificare importanta pe care WhatsApp o face este de fapt o rezolvare a unei probleme care a aparut cu cateva luni in urma, si care a enervat extrem de multa lume pana in momentul de fata, dar ea a fost reparata in secret deja.

WhatsApp a avut raportata acum ceva timp o problema foarte serioasa care avea la baza faptul ca imaginile de previzualizare pentru link-urile catre YouTube nu apareau in conversatiile utilizatorilor. Cei de la WhatsApp au implementat de ceva vreme o functie care afisa o imagine care ne arata ce urmeaza sa vedem intr-un clip video pe care un prieten ni-l recomanda intr-o conversatie, dar aceasta functie a fost stricata timp de cateva luni, pana recent, cand a fost rezolvata si in versiunea beta pentru iOS.

WhatsApp: Modificari SURPRIZA facute in SECRET pe Telefoane

WhatsApp are deasemenea o alta modificare facuta, aceasta avand legatura cu apelurile video si voce pe care le fac utilizatorii sai, aceasta fiind una dintre cele mai utilizate functii in perioada pandemiei de Coronavirus. Se pare ca pentru acceptarea/refuzarea apelurilor video/voce, si pentru incheierea unui apel, cei de la WhatsApp au implementat noi tonuri, acestea fiind integrate deocamdata doar in versiunea beta a aplicatiei pentru Android, dar vor fi oferite si oficial.

WhatsApp face, dupa cum v-am spus deja de ceva vreme, modificari in secret in versiunile beta ale aplicatiilor sale inainte de a le lansa in mod public pentru noi toti, dar numai dupa ce se dovedesc a fi 100% pregatite. Nu se stie cand va considera compania WhatsApp ca aceste schimbari sunt 100% pregatite pentru a fi oferite, deci mai putem astepta oricat pana cand ele vor fi gata, asa ca trebuie sa mai avem rabdare in continuare, din pacate.

WhatsApp mai lucreaza si la alte schimbari foarte importante pentru telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, insa din pacate nici despre acelea nu prea stim nimic in momentul de fata.