Huawei P50 Pro: Anunt ULUITOR, era Crezut Complet IMPOSIBIL

Huawei P50 Pro este in centrul unui anunt uluitor care era crezut complet imposibil, iata cum vrea sa-i uimeasca Huawei pe toti clientii sai.

Huawei P50 Pro departare

Huawei P50 Pro este in centrul unui anunt uluitor astazi, unul care schimba in totalitate cam tot ceea ce stiam in legatura cu noua serie de telefoane ale companiei Huawei, si asta e o veste grozava pentru noi toti. Mai exact, pentru Huawei P50 Pro, si alte modele din serie, se pare ca Huawei face imposibilul posibil, astfel ca a decis sa implementeze o noua camera complet uluitoare.

Huawei P50 Pro urmeaza sa vina cu zoom optic de pana la 20x, o premiera totala pentru lumea telefoanelor, dar si cu zoom digital de pana la 200x, ambele reprezentand o dublare a specificatiilor de acum. Cresterea este una uriasa, si ne arata ca pentru Huawei P50 Pro ar trebui sa vedem din nou ceva incredibil oferit de catre Huawei, desi producatorii competitori nu ofera asa ceva in telefoanele pe care le au la vanzare in momentul de fata pentru clienti.

Huawei P50 Pro: Anunt ULUITOR, era Crezut Complet IMPOSIBIL

Huawei P50 Pro va veni cu specificatii care nu exista in telefoanele iPhone, sau cele de la Samsung, specificatii care depasesc cu mult imaginatia multor fani ai companiei Huawei, si asta spune foarte multe. Nu se stie deocamdata cine produce senzorul de imagine care va avea zoom optic de pana la 20x integrat, insa e destul de clar ca vorbim despre ceva utilizat in premiera si fara o testare la scara chiar atat de larga, dar asta n-a impiedicat Huawei pana acum.

Huawei P50 Pro va fi din nou regele telefoanelor in materie de camere, si asta e ceva ce se intampla cu aceasta serie de cativa ani de zile incoace, deci ne putem astepta ca lucrurile sa nu se schimbe nici anul acesta. Este de asteptat ca si ceilalti senzori de imagine pentru Huawei P50 Pro sa fie spectaculosi, desi nu e foarte clar ce specificatii vor avea, e clar ca ele vor surprinde din multe puncte de vedere, ceea ce toata lumea asteapta acum.

Huawei P50 Pro va fi prezentat in aceasta primavara, fara a se stie foarte clar cam cand, dar n-ar trebui sa fie cineva surprins daca noul telefon isi va face aparitia undeva prin martie, cel mai tarziu.