Raiffeisen Bank: Mesajul SERIOS pentru TOTI Clientii Romani

Raiffeisen Bank are un mesaj foarte serios pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre ceea ce transmite banca.

Raiffeisen Bank reactualizare

Raiffeisen Bank incepe anul 2021 cu un mesaj serios pentru clientii sai din toata Romania, unul despre care trebuie sa stii chiar acum pentru ca te vizeaza in mod direct in momentul de fata. Mai exact, Raiffeisen Bank a reiterat schimbarile pe care le-a facut pentru binele clientilor si angajatilor sai in cursul anului 2020 din cauza pandemiei de Coronavirus, acestea ramanand in continuare in vigoare si in cursul anului 2021, tot spre binele tuturor.

Raiffeisen Bank a luat masuri importante in atoate agentiile sale, dar si in ceea ce priveste serviciile pe care le ofera pentru clientii sai din toata Romania, iar aici nu vorbim doar despre reducerea numarului de clienti in agentii. Raiffeisen Bank trebuie deasemenea sa respecte si prevederile privind amarea ratelor pentru creditele pe care le iau clientii din toata Romania, sau sa recomande folosirea serviciilor sa online pentru interactiune redusa.

Raiffeisen Bank: Mesajul SERIOS pentru TOTI Clientii Romani

Raiffeisen Bank si-a imbunatatit intr-o mare masura serviciile online de care se bucura clientii sai din toata Romania, si asta ca masura necesara pentru a convinge mai multi oameni sa nu mearga in agentii. Informarea pe care Raiffeisen Bank a publicat-o la inceputul lunii ianuarie are legatura tot cu ceea ce a facut banca pentru toata lumea in ultimele luni de zile, asa ca vrea sa readuca in atentia tuturor persoanelor realitatea cu care ne confruntam cu totii acum.

Raiffeisen Bank inca nu a luat vreo masura de a impune programari pentru vizitarea locatiilor sale, si e foarte posibil ca acest lucru nici sa nu se mai intample daca numarul de cazuri nu va creste substantial. O singura banca din Romania impune o asemenea masura pentru clientii sai, iar Raiffeisen Bank pare sa mearga pe o alta cale, insa chiar si asa, e important sa va uitati cu atentie la detaliile pe care banca ni le readuce in atentie in momentul de fata.

Raiffeisen Bank are toate detaliile cu privire la situatia pandemiei de Coronavirus, si felul in care banca e afectata, disponibile in cadrul website-ului sau chiar in acest moment.