Orange: Anunt URIAS, ce Ofera EXCLUSIV pentru TOTI Clientii

Orange are un anunt urias pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere exclusiv pentru toata lumea, si cum profiti acum.

Orange francez

Orange surprinde din nou astazi cu un anunt important care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, si e unul despre care ar trebui sa stii chiar acum pentru ca vine ca o veste grozava. Mai exact, cei de la Orange readuc in discutie faptul ca platforma Orange TV Go este foarte utila pentru toti cei care ii sunt clienti, iar prin aceasta pagina puteti urmari filmele franceze pe care operatorul de telecomunicatii ni le pune la dispozitie chiar de acum.

Orange anunta c aincepand cu data de 15 ianuarie le permite clientilor din toata Romania sa se bucure gratuit de Festivalul de Film Francez prin intermediul Orange TV Go in toata Romania. Orange spune ca accesul la platforma sa este oferit atat prin intermediul aplicatiei pentru telefoane mobile, cat si prin intermediul platformei online pe care oricine o poate accesa chiar din acest moment, si exista destule filme care pot fi urmarite.

Orange: Anunt URIAS, ce Ofera EXCLUSIV pentru TOTI Clientii

Orange stie foarte bine cam cat de importante sunt pentru clientii sai filmele franceze, astfel ca in fiecare an organizeaza cate un festival de acest gen, si desigur ca de fiecare data totul a fost oferit gratuit. Cei de la Orange organizeaza festivaluri de acest gen si in cursul verii, sau in cadrul Summer Well, insa din cauza pandemiei de Coronavirus era nevoie ca unele lucruri sa se mute online, iar Festivalul de Film Francez merge in fix aceeasi directie.

Orange a anuntat in ultimele luni tot mai multe exclusivitati de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, sau alte gratuitati precum posibilitatea de a urmari meciurile de fotbal din Liga 1. Orange a lansat platforma Orange TV Go pentru a le permite clientilor sai sa urmareasca o multitudine de canale de televiziune, si nu numai, direct de pe telefoane, tablete, sau chiar online, iar acum lucrurile merg chiar mult mai departe decat atat.

Orange va avea acest festival de film disponibil pentru o perioada limitata de timp in cadrul platformei sale de streaming video la cerere, asa ca profitati de tot cat mai este disponibil.