RCS & RDS: Avantajul URIAS primit GRATUIT de catre Clienti

RCS & RDS le ofera clientilor din toata Romania in mod gratuit un beneficiu care vine cu un avantaj foarte mare de care poti profita chiar acum.

RCS & RDS transfer

RCS & RDS este unul dintre marile grupuri de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, operatorul de telecomunicatii avand preturi extrem de bune, dar si beneficii mari pentru clientii sai. RCS & RDS le ofera multor clienti din Romania posibilitatea de a se bucura de spatiu de stocare gratuit prin DIGI Storage in functie de abonamentul de internet fix pe care-l au, oricine are macar Fiberlink 500 primind spatiu gratuit, in diverse cantitati, chiar acum.

RCS & RDS le ofera clientilor sai din Romania un foarte mare avantaj cand vine vorba despre DIGI Storage, iar asta deoarece platforma sa de stocare online de date este gazduita in totalitate in Romania. Toate serverele celor de la DIGI Storage se afla in Romania, iar asta inseamna ca toti clientii RCS & RDS care incearca sa incarce date acolo, sau sa le acceseze, vor beneficia de viteze mult mai mari decat in cazul celor mai populare platforme de acest gen.

RCS & RDS: Avantajul URIAS primit GRATUIT de catre Clienti

RCS & RDS ofera posibilitatea de a transfera date in serverele sale la viteze de pana la 1 Gbps, in functie de abonamentul de internet fix pe care-l are clientul, si asta va ajuta sa incarcati cantitati mari de date acolo. In cazul iCloud, OneDrive, Dropbox, sau orice va mai trece prin cap, nu veti beneficia de viteze similare pentru transferul de date, iar asta pentru ca acele serverele nu sunt gazduite in Romania, sau in reteaua metropolitana a RCS & RDS.

RCS & RDS a creat pentru clientii sai din toata Romania o infrastructura foarte complexa pentru stocarea de date online, si toti cei care au abonamente de internet fix rapid se pot bucura de ea. Fie ca e vorba despre conturi platite, sau gratuite, pentru DIGI Storage, RCS & RDS ofera aceleasi viteze mari pentru transferul de date, si asta va ajuta sa stocati inclusiv fisiere de mari dimensiuni in platforma operatorului, lucru pe care compania il si promoveaza.

RCS & RDS se lauda de multa vreme cu platforma sa pentru stocarea de date online, si daca inca nu v-ati facut un cont in ea, poate ca ar fi timpul sa o incercati pentru a va bucura de ceea ce ofera.