BANCA Transilvania: Vestea IMPORTANTA pentru Multi Clienti

BANCA Transilvania are o veste importanta pentru multi dintre clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii despre schimbarile facute acum.

BANCA Transilvania rezolvare

BANCA Transilvania are o veste importanta pentru multi dintre clientii sai din toata Romania, una care vine ca o surpriza foarte buna, dar pe care unii oameni probabil ca o cam asteptau de acuma. Cei de la BANCA Transilvania au decis ca este timpul sa lanseze o noua actualizare pentru aplicatia BT Pay pe care o ofera pentru utilizatorii care au telefoane cu sistem de operare Android, ea avand lista de schimbari publicata in cadrul Google Play Store.

BANCA Transilvania nu a actualizat si versiunea pentru iOS a BT Pay, ci doar pe cea pentru telefoanele cu sistem de operare Android, astfel ca doar acesti utilizatori se pot bucura de noutatile disponibile. In baza mentiunilor facute de catre BANCA Transilvania in cadrul versiunii pentru Android a aplicatiei sale, se pare ca vorbim despre rezolvarile problemelor minore care au fost raportate de catre clienti, si probabil imbunatatiri ale performantelor generale.

BANCA Transilvania: Vestea IMPORTANTA pentru Multi Clienti

BANCA Transilvania nu a mai actualizat aplicatia BT Pay de vreo 2 luni de zile, cel putin in cazul iOS situatia a ramas complet neschimbata, astfel ca e imbucurator sa vedem ca se gandeste si la utilizatorii sai. Cand va actualiza si versiunea pentru iOS a aplicatiei BT Pay, e foarte posibil ca BANCA Transilvania sa listeze fix aceleasi schimbari pentru utilizatorii sai, adica nimic foarte important, ci doar modificari minore pentru experienta de utilizare.

BANCA Transilvania a convins multi clienti sa foloseasca aplicatia BT Pay in toata Romania pentru a se bucura de beneficiile pe care ea le ofera, astfel ca n-ar trebui sa fie o surpriza pentru cineva faptul ca ea e actualizata constant. Cei de la BANCA Transilvania au si implementat in 2020 o varietate de noi functii grozave pentru clientii sai din toata Romania, atat in ceea ce priveste telefoanele Android, cat si cele iPhone, si altele noi vor veni in 2021.

BANCA Transilvania inca nu a anuntat ce anume va lansa pentru clientii sai din toata Romania in 2021 in materie de noutati pentru aplicatia BT Pay, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru a descoperi toate noutatile.