GMAIL: Schimbare SURPRIZA pentru Toti Utilizatorii Platformei

gmail redimensionare

GMAIL are parte de o schimbare surpriza facuta pentru utilizatorii din toata lumea de catre compania Google, americanii incercand sa le ofere utilizatorilor ceva de care sa se poata bucura chiar acum, dupa ce au cerut asta pentru o perioada lunga de timp.

GMAIL are implementata o noua functie speciala care ofera posibilitatea de a redimensiona spatiul dintre sectiunile pentru chat si camere, si in imaginea de mai jos puteti vedea exact ce a schimbat compania americana pentru noi toti chiar incepand de acum.

GMAIL spune ca modificarea aceasta a fost facuta pentru toata lumea, si ca oricine foloseste platforma de mesagerie o poate vedea chiar acum pentru utilizare imediata si reconfigurarea acestui spatiu astfel incat sa poata avea acces intr-un format mai bun la acea sectiune.

“Acum puteți redimensiona secțiunile Chat și camere din navigarea din partea stângă a Gmail pe web. Acest lucru face mai ușor să rămâneți la curent cu cele mai importante conversații și să navigați mai rapid la chaturile relevante.”

gmail redimensionare spatiu