Raiffeisen Bank: IMPORTANT Anunt, ce Ofera GRATUIT Romanilor

Raiffeisen Bank are o surpriza foarte importanta pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea, si cum profiti.

Raiffeisen Bank retur

Raiffeisen Bank a anuntat o foarte mare si importanta surpriza pentru romanii din toata tara, una despre care toata lumea ar trebui sa stie in momentul de fata pentru ca le aduce si un beneficiu serios. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de o oferta speciala pentru cardurile de cumparaturi, si de a primi gratuit o suma de bani atunci cand isi fac cumparaturile cu ajutorul lor in Romania.

Raiffeisen Bank a decis ca toti romanii care isi fac carduri de cumparaturi Standard, sau Gold, in Romania, au posibilitatea de a primi gratuit 100 de LEi in momentul in care fac cumparaturi de 500 de LEI. Vorbim despre cumparaturi cumulate in valoare de 500 de LEI pe care clientii din romania trebuie sa le faca pentru a beneficia de aceasta oferta speciala a Raiffeisen Bank, insa daca va faceti un card de cumparaturi, e de asteptat sa-l si folositi.

Raiffeisen Bank: IMPORTANT Anunt, ce Ofera GRATUIT Romanilor

Raiffeisen Bank le cere clientilor din Romania sa isi faca cardurile pana in data de 31 ianuarie pentru a putea fi inscrisi in aceasta promotie din Romania, dar e nevoie sa isi si faca cumparaturile de 500 de LEI pana in data de 28 februarie. Practic, daca va faceti cum cardul de la Raiffeisen Bank, aveti mai bine de o luna de zile pana in momentul in care veti reusi efectiv sa va bucurati de banii pe care banca ii ofera in mod gratuit, si automat, pentru otat toata lumea.

Raiffeisen Bank nu impune restrictii pentru tipurile de produse care pot fi cumparate, nici pentru comerciantii de la care ele trebuie cumparate, astfel ca exista livertate totala pentru cei care vor sa se inscrie. Aceasta oferta promotionala care vine de la Raiffeisen Bank este una extrem de interesanta, care aduce si foarte multa libertate pentru toti cei care vor sa profite de ea in momentul de fata, dar pentru o perioada limitata de timp.

Raiffeisen Bank stie foarte bine ca exista destui romani dornici sa profite de tot ceea ce are de oferit, asa ca nu aveti altceva de facut decat sa va bucurati de toate aceste promotii grozave chiar acum.