Orange: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT catre Clientii Romani

Orange are un grozav anunt de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, iata ce ofera gratuit pentru oricine, si cum poti profita acum.

Orange anatomia

Orange are o surpriza excelenta pentru toti clientii sai din toata Romania, si e ceva despre care trebuie sa stii pentru ca ofera gratuit ceva ce poate ca nu sperai sa primesti de la operatorul de telecomunicatii. Mai exact, cei de la Orange au anuntat ca le ofera gratuit clientilor din Romania un televizor Samsung, prin tragere la sorti, daca urmaresc sezonul 14 al celebrului serial Sezonul lui Grey, Grey’s Anatoym, prin intermediul Orange TV Go.

Orange le pune clientilor sai din Romania la dispozitie o varietate de canale de televiziune care pot fi urmarite prin intermediul Orange TV Go, iar cel care transmite serialul Grey’s Anatomy este Diva. Clientii celor de la Orange care decid sa urmareasca acest serial prin intermediul Orange TV Go sunt in mod automat inscrisi in tragerea la sorti pentru a castiga televizorul Samsung pe care operatorul il ofera in mod gratuit chiar incepand de acum.

Orange: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT catre Clientii Romani

Orange spune ca toti clientii sai pot participa la acest concurs daca se uita inainte ca noul sezon al Grey’s Anatomy sa apara, in data de 26 ianuarie, deci puteti urmari si alte seriale, sau filme, chiar de acum. Important este sa urmariti Diva pana in data de 14 februarie pentru a fi inscrisi in concursul pentru a castiga gratuit televizorul Samsung, dar nu conteaza de cate ori va uitati, pentru ca inscrierea va fi unica, deci aveti o singura sansa de castig.

Orange a anuntat o multitudine de concursuri in ultimele saptamani pentru clientii sai din toata Romania, si n-ar strica sa fiti foarte atenti la promotiile grozave care sunt anuntate pentru ca aveti ce sa castigati. Orange are mai multe concursuri active pentru clientii sai din toata Romania pentru a le oferi tuturor posibilitatea de a castiga ceva pentru ca ii folosesc serviciile in momentul de fata, asa ca n-ar strica sa va uitati cu atentie la ceea ce ofera.

Orange are pentru toate concursurile sale o perioada de desfasurare limitata in timp, asa ca e bine sa fiti atenti si pana cand va puteti inscrie la ele, chiar daca unele inca par active, ele putand fi expirate.