Telekom: MILIOANE de Clienti Primesc Asta GRATUIT in Romania

Telekom are o veste grozava pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce ofera gratuit, si cum poti profita chiar acum de acest beneficiu.

telekom card

Telekom este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania si in anul 2021, avand milioane de clienti in toata tara, iar pentru toti dintre ei exista o veste grozava acum. Mai exact, cei de la Telekom ii anunta pe clienti in legatura cu faptul ca daca aleg sa-si plateasca facturile folosind cardurile bancare Mastercard, au sansa de a castiga 100 de euro sub forma de card Up cadou de la procesatorul de plati, partener al operatorului.

Telekom a inclus aceasta gratuitate importanta ca parte a beneficiilor majore de care se pot bucura clientii sai din toata Romania care aleg sa profite de faptul ca-si pot plati online facturile pentru servicii. In acest caz, doar cei care au carduri Mastercard pot profita de promotie, si pot primi gratuit 100 de euro daca sunt trasi la sorti de catre operator, insa exista si alte beneficii pentru cei care platesc facturile si prin alte moduri in Romania.

Telekom: MILIOANE de Clienti Primesc Asta GRATUIT in Romania

Telekom are acest beneficiu oferit ca parte a unei multitudini de premii pe care le ofera pentru clientii din toata Romania daca aleg sa profite de marile beneficii pe care le are disponibile pentru toti chiar acum. Telekom a creat o lista cu 999 de motive in baza carora clientii sai ar trebui sa foloseasca aplicatia MyAccount, si diversele sale servicii online, astfel ca exista foarte multe alte beneficii mari in a utiliza infrastructura online creata de companie.

Telekom stie foarte bine ca exista multi clienti care vor sa profite de tot ceea ce are pe partea de servicii online in momentul de fata, dar pentru cei care inca nu sunt convinsi, exista aceste beneficii majore create. Telekom le ofera pentru toata lumea, indiferent de unde folosesc oamenii serviciile sale, asa ca te poti bucura de tot fara probleme chiar acum, si asta e una dintre partile cele mai bune in toata aceasta situatie, si nu strica sa profitati de tot.

Telekom are toata aceasta promotie oferita pentru o perioada limitata de timp in momentul de fata, asa ca n-ar strica sa profitati de tot cat inca mai este disponibil pentru noi toti in Romania.