Android: Schimbarea IMPORTANTA pentru MILIARDE de Telefoane

Android are o schimbare foarte importanta facuta pentru miliarde de oameni din intreaga lume, iata ce ajunge in telefoane, si ce trebuie sa stii acum.

Android trend

Android are o noua schimbare importanta facuta pentru miliarde de telefoane din intreaga lume, una pe care cei de la Google au facut-o fara sa o anunte in avans, dar asta nu inseamna ca ea nu este una buna pentru noi toti. Mai exact, cei de la Google au implementat pentru telefoanele cu sistem de operare Android o noua modificare importanta care afiseaza in Google Play Store daca aplicatia pe care vor sa o descarce inregistreaza mai multe descarcari in ultima vreme.

Android are acasta modificare facuta de catre Google pentru a fi puse in evidenta aplicatiile care au devenit dintr-odata foarte populare in Google Play Store, si care sunt folosite de tot mai multi oameni. In aceeasi masura, cei de la Google au implementat o iconita care afiseaza daca o aplicatie din topul care este afisat in Google Play Store exista aplicatii pentru Android care nu mai sunt chiar atat de populare in randul utilizatorilor in ultima perioada de timp.

Android: Schimbarea IMPORTANTA pentru MILIARDE de Telefoane

Android trend aplicatii

Android are in imaginea de mai sus prezentate iconitele care arata daca o aplicatie este mai populara, sau mai putin populara, in ultima vreme, ele fiind afisate sub numarul aplicatiei in top. Schimbarea de care Android beneficiaza acum este una extrem de interesanta, si are menirea de a ii ajuta pe utilizatori sa vada daca ar trebui sa descarce o aplicatie, sau nu, ceva ce pana in momentul de fata nu a fost oferit pentru oameni nici de catre Apple.

Android vine aici cu ceva ce in iPhone ar fi bine sa ajunga, insa pana cand se va gandi compania Apple sa copieze si aceasta functionalitate va mai trece destul timp, astfel ca e nevoie de asteptare. Pe de alta parte, nici toti cei care au Android nu vor vedea schimbarea aceasta chiar de acum in Google Play Store, fiind nevoie de o scurta perioada de timp pentru ca ea sa devina vizibila pentru toata lumea, asa ca trebuie sa aveti rabdare cu ea.

Android va avea schimbarea lansata in toata lumea, si ar fi bine sa aveti cea mai recenta versiune a Google Play Store instalata in telefoanele voastre pentru a va bucura de modificare.