WhatsApp: SECRETUL Dezvaluit, Decizia Luata pentru Telefoane

WhatsApp are un secret foarte important dezvaluit pentru toata lumea, iata ce decizie a fost luata pentru telefoane, si cat de mult conteaza.

WhatsApp informari

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din toata lumea, cu nu mai putin de 2 miliarde de utilizatori activi la nivel global, iar pentru toti dintre ei a luat treptat o serie de decizii foarte importante. Astazi vorbim despre o decizie luata in secret de catre WhatsApp pentru utilizatorii sai din toata lumea, dar una care se aplica momentan numai in India, acolo unde WhatsApp a inceput sa le afiseze oamenilor diverse mesaje cand se logheaza in aplicatie.

WhatsApp a decis sa le afiseze utilizatorilor din India mesaje care au menirea de a-i linisti cand vine vorba despre fricile privind posibilitatea ca mesajele lor sa fie interceptate de catre companie. Aceasta a fost una dintre cele mai raspandite informatii de cand exista WhatsApp, compania fiind acuzata ca poate citi mesajele utilizatorilor in momentul in care sunt trimise, sau dupa aceea, iar compania incepe sa afiseze acum mesaje precum cel de mai jos, care spun ca totul e fals.

WhatsApp: SECRETUL Dezvaluit, Decizia Luata pentru Telefoane

WhatsApp informari criptare

WhatsApp spune deasemenea si ca nu transfera contactele utilizatorilor cu Facebook, ceea ce ar trebui sa ii linisteasca pe oamenii care se tem ca datele lor ajung acolo unde nu trebuie. In aceeasi masura, WhatsApp le spune oamenilor si ca locatia lor nu este partajata cu cei de la Facebook in vreun moment, deci in mod teoretic compania “mama” nu stie absolut nimic in legatura cu locatiile noastre, dar totul e doar la nivel teoretic, din pacate.

WhatsApp informari contacte

WhatsApp a ajuns sa le trimita mesaje de acest gen utilizatorilor sai din cauza modificarilor pentru termenii si conditiile de utilizare, modificari la care pana la urma a fost obligata sa renunte temporar. WhatsApp a decis sa amane cu 3 luni aplicarea prevederilor termenilor si conditiilor de utilizare dupa ce lumea a inceput sa se planga de schimbarea adusa de ei, si a inceput sa instaleze in propriile telefoane alte aplicatii de mesagerie concurente.

WhatsApp a luat aceasta decizie cu efect temporar, pentru o perioada de doar 3 luni de zile, insa nu e exclus sa se ia deasemenea decizia de a se renunta total la aplicarea lor.