BCR Romania: AVERTIZARE Serioasa facuta pentru TOTI Clientii

BCR Romania a emis o avertizare foarte serioasa pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce trebuie sa stie toata lumea chiar in acest moment.

BCR Romania clonare

BCR Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, cu milioane de clienti in toate zonele din ea, si pentru toti dintre ei vine un avertisment foarte serios in acest moment. Mai exact, cei de la BCR Romania ii avertizeaza pe toti clientii sai din toata tara cu privire la o metoda foarte periculoasa de clonare a cardurilor bancare numita skimming, aceasta putand lasa multi clienti fara banii din conturi fara ca ei sa stie ce se intampla.

BCR Romania nu vorbeste acum despre ceva tocmai nou, aceasta metoda de clonare a cardurilor exista de foarte multa vreme, skimming-ul lasand multi oameni fara destui bani in conturi de-a lungul timpului. Totusi, cei de la BCR Romania ii avertizeaza pe toti clientii din tara in legatura cu situatiile cele mai periculoase in care ei pot avea cardul clonat de catre cineva, si trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce se intampla pentru a nu fi afectati.

BCR Romania: AVERTIZARE Serioasa facuta pentru TOTI Clientii

BCR Romania spune ca principala metoda de aplicare a procedurii de skimming este la bancomatele prin care clientii isi scot banii, unele putand avea dispozitive speciale fixate, fara ca oamenii sa stie ca ele exista acolo. Aceste dispozitive pot copia banda magnetica a cardului, si inregistra PIN-ul folosit de client, BCR Romania prezentand-o ca metoda principala de clonare a unui card, si mai mult ca sigur ati auzit de-a lungul timpului despre ea.

BCR Romania vorbeste deasemenea si despre clonarea cardurilor la POS, acest lucru facandu-se, atunci cand clientul nu e atent, prin trecerea cardului printr-un dispozitiv special facut pentru a copia cardurile bancare. In final, BCR Romania ii avertizeaza pe clienti ca ale lor carduri pot fi clonate si in cazul tranzactiilor online, insa aici e vorba despre furtul datelor de identificare, si a codului CVV2, toate necesare pentru a face plati online.

BCR Romania ii avertizeaza pe clienti in legatura cu aceste probleme pentru a ”ii pune in garda”, si a incerca sa ii ajute sa nu aiba banii furati pentru ca recuperarea lor e foarte dificila de obicei.