Vodafone: Anuntul OFICIAL cu o SURPRIZA Majora in Romania

Vodafone este in centrul unui foarte important anunt oficial cu o surpriza majora pentru Romania, iata ce a fost dezvaluit pentru toata lumea.

Vodafone evolutie

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, iar astazi vorbim despre un foarte important anunt oficial care-l are in vedere. Mai exact, cei de la Vodafone au reusit in cursul anului 2020 sa depaseasca, dupa o perioada destul de lunga de timp, Orange in ceea ce priveste portarile facute in reteaua proprie intr-un intreg an de zile, situatie care ne arata cat de mare a fost accentul pus pe acest proces.

Vodafone nu e tocmai un operator care sa atraga foarte multe portari lunar in reteaua sa, insa chiar si asa, iata ca a reusit in 2020 sa depaseasca Orange din acest punct de vedere, si asta e o realizare foarte importanta. Vorbim despre o revenire a celor de la Vodafone in ceea ce priveste atragerea de noi clienti prin portare, si asta dupa ce au existat ani de zile in care a cazut pe locul al treilea in Romania din acest punct de vedere, fara sa para capabil de crestere.

Vodafone: Anuntul OFICIAL cu o SURPRIZA Majora in Romania

Vodafone evolutie portari

Vodafone a reusit totusi sa urce inaintea celor de la Orange in materie de portari in Romania, si ramane in urma celor de la Telekom, si DIGI Mobil, ultimii neavand rival in momentul de fata. DIGI Mobil a tras 40% dintre toate portarile din Romania, si peste dublu fata de ceea ce a inregistrat Vodafone in propria sa retea, diferentele fiind uriase intre cei patru operatori mari de telecomunicatii, lucru care a fost vizibil in cam fiecare an de portari in tara noastra.

Vodafone a avut in 2020 foarte multe oferte grozave pentru clientii din toata Romania, multe dintre ele pe partea de telefonie mobila, dar si destul de multe pe partea de televiziune, sau internet. Acum vorbim totusi doar despre telefonia mobila si fixa, cei de la Vodafone inregistrand un numar foarte mare de portari pentru istoricul sau in acest segment de piata, si poate ca in 2021 va reusi sa depaseasca Telekom, care oricum va ramane doar cu o singura divizie.

Vodafone nu a reusit sa creasca numarul de portari in reteaua sa in 2020 fata de 2019, ba din contra, ele au fost mai putine, dar acelasi lucru a fost valabil inclusiv la Orange, sau la Telekom.