WhatsApp: SECRETUL Urias Dezvaluit, ce era Crezut IMPOSIBIL

WhatsApp are un foarte mare secret dezvaluit pentru intreaga lume, iata ce era crezut imposibil de catre toata lumea, si ce trebuie sa stie toti acum.

whatsapp impartire

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta in momentul de fata, cu peste 2 miliarde de utilizatori activi la nivel global, iar asta ii permite sa faca foarte multe. WhatsApp este detinuta de catre compania Facebook, pentru cei care inca nu stiau asta, iar infrastructura de servere in baza careia functioneaza aplicatia este detinuta de catre cei de la Facebook, deci toate datele noastre ajung acolo, unii stiau acest lucru deja.

WhatsApp a confirmat chiar recent ca datele utilizatorilor sai sunt stocate in serverele companiei Facebook, doar ca acum compania spune ca de fapt reteaua de socializare nu ar putea folosi informatiile sale. Chiar daca WhatsApp functioneaza prin infrastructura Facebook, cei din spatele platformei de mesagerie sustin ca datele utilizatorilor sunt in deplina siguranta, si ca nu sunt folosite pentru reclame, sau orice altceva, inca.

WhatsApp: SECRETUL Urias Dezvaluit, ce era Crezut IMPOSIBIL

WhatsApp e detinuta de o companie in care mai nimeni nu are incredere, iar de aici vin toate discutiile privind datele pe care le are in momentul de fata inregistrate in servere, si tot de acolo porneste neincrederea privind accesarea lor. Putini cred ca Facebook stocheaza in serverele asle datele WhatsApp si nu le acceseaza, si e normal ca oamenii sa nu aiba incredere daca ne gandim la ceea ce a facut Facebook de-a lungul anilor, si de cate ori a mintit cand a facut lucruri de acest gen.

WhatsApp incearca acum sa convinga pe toata lumea de faptul ca datele oamenilor sunt in deplina siguranta in serverele sale, dar realitatea este ca lucrurile nu stau chiar asa, din pacate pentru noi. Nimeni nu poate sti in ce fel acceseaza Facebook datele pe care WhatsApp le stocheaza in serverele sale, mai ales daca ele sunt stocate si in format necriptat, deci pot fi citite fara probleme de catre oricine le acceseaza lucru care s-a intamplat cu alte date ale retelei de socializare.

WhatsApp incearca din rasputeri sa convinga pe toata lumea de faptul ca protejeaza intimitatea utilizatorilor, si ca le tine datele in siguranta, insa in realitate nimeni nustie cate dintre aceste informatii sunt adevarate.