Orange: ULTIMELE Zile in care Inca mai e GRATUIT in Romania

Orange a intrat astazi in ultimele zile in care inca mai ofera gratuit ceva de care foarte multi roani pot profita, iata ce trebuie sa stii acum.

Orange sfarsit

Orange se apropie de finalul unei surprize extrem de interesante pe care a anuntat-o pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca acestea sunt ultimele zile in care mai puteti profita de tot. Mai exact, in cursul lunii decembrie cei de la Orange au decis sa lanseze o promotie speciala pentru clientii din toata Romania prin care au pus “la bataie” milioane de premii pe care oricine le putea castiga, iar daca nu ati profitat pana acum, ar fi cazul sa o faceti, cat mai puteti.

Orange a pregatit 10 milioane de cadouri pentru clientii din toata Romania inca de la jumatatea lunii decembrie, si acum ne aflam in ultima parte a promotiei in care au mai ramas cateva milioane disponibile. Bonusuri de internet nelimitat, de minute, de SMS-uri, de acces la Orange TV Go, si multe altele sunt oferite de catre cei de la Orange pentru clientii care sunt cu adevarat dornici sa profite de situatie, si sa isi activeze promotiile chiar acum.

Orange: ULTIMELE Zile in care Inca mai e GRATUIT in Romania

Orange a creat aceasta campanie promotionala pentru toti cei care ii sunt clienti in Romania, adica si cei care au abonamente, si cei care au cartele prepay, astfel ca oricine va putea sa profite de tot chiar acum. Orange a gandit totul astfel incat un numar cat mai mare de oameni sa poata fi inclus in promotiile sale foarte interesante, iar daca nu ati avut ocazia sa profitati de milioanele de premii, poate ca ar fi cazul sa va incercati norocul pe website-ul sau.

Orange ofera fiecare bonusi din campanie doar o singura data pe luna, astfel ca dacanu ati profitat de ceva, orice veti castiga, veti putea folosi doar o luna de zile, dupa care el va fi dezactivat. Acest mecanism a fost gandit pentru a le oferi cat mai multor oameni sanse de a se bucura de un premiu, si probabil ca foarte multi au avut ocazia de a primi unul dintre bonusurile pe care operatorul le-a oferit pana in momentul de fata in mod oficial.

Orange va mai avea cu siguranta campanii promotionale in viitor, dar nimeni nu stie cand anume ar mai putea fi oferit ceva la fel de bun precum ceea ce vedem in momentul de fata.