Android 12: Noua Functie IMPORTANTA pentru TOATE Telefoanele

Android 12 are o noua functie importanta dezvaluita pentru toate telefoanele care vor avea sistemul de operare, iata ce noutati majore va aduce aceasta.

android 12 parole

Android 12 este cel mai folosit sistem de operare la nivel global, el avand miliarde de utilizatori in intreaga lume, iar multumita acestei popularitati cei de la Google implementeaza in mod constant noi functii importante pentru el. Printre aceste noi functii importante se numara in Android 12 si una care are menirea de a le aduce utilizatorilor posibilitatea de a partaja parolele pentru retele Wi-Fi cu alte persoane, ceva ce exista in iOS de cativa ani de zile deja.

Android 12 va simplifica actuala procedura de partajare a parolelor pentru retele Wi-Fi astfel ca utilizatorii nu vor trebui sa mai genereze un cod QR care trebuie aratat altor oameni. Folosind Nearby Share, Android 12 urmeaza sa simplifice acest proces si sa permita trimiterea prin sistem a codurilor QR cu parolele pentru retelele Wi-Fi, astfel incat oamenii sa se poata conecta mult mai usor la retelele din preajma lor, ceva ce vine ca o veste excelenta pentru noi.

Android 12: Noua Functie IMPORTANTA pentru TOATE Telefoanele

Android 12 nu va avea totul implementat la fel de usor precum in iOS, acolo unde prin AirDrop poate fi partajata imediat o parola cu oricine, si este automat introdusa pentru logare. In cazul iOS totul se face automat prin simpla apasare a unui buton pe telefonul recipientului, fara scanare de coduri QR, sau alte lucruri similare, insa in cazul Android 12 lucrurile vor ramane totusi putin complicate, fara ca o solutie mai simpla sa fie luata in calcul inca.

Android 12 are totusi simplificata procedura in raport cu versiunile anterioare ale sistemului de operare, si asta e totusi o veste excelenta pentru ca, in final, utilizatorii sunt cei care se vor bucura de tot. Problema este ca deocamdata functia aceasta pentru Android 12 e in dezvoltare, si nu se stie daca ea va fi finalizata pana in momentul in care actualizarea va fi lansata in mod oficial, sau daca ea va fi oferita ceva mai tarziu pentru noi.

Android 12 ar trebui sa fie prezentat undeva prin luna mai, si lansat pe la final de luna august, dar aceste date nu sunt deocamdata stabilite in mod final, asa ca mai avem de asteptat.