Schimbarea cu Samsung GALAXY S21 care a Crescut Vanzarile

Samsung GALAXY S21 are parte de o schimbare foarte importanta care a dus la o triplare a vanzarilor, iata ce modificari au fost facute pentru serie.

Samsung GALAXY S21 decodat

Samsung GALAXY S21 este noua serie de telefoane mobile premium pe care compania Samsung a lansat-o pentru clientii din intreaga lume la jumatatea acestei luni, iar astazi va avea loc lansarea si in Romania. Pana acum Samsung GALAXY S21 a fost disponibil la precomanda in toata lumea, iar conform primelor informatii cu privire la acest proces, se pare ca exista interes mare pentru noile produse vandute de catre cei de la Samsung.

Samsung GALAXY S21 ar avea precomenzi cu 15% – 20% mai bune decat cele ale seriei precedente, cel putin in Coreea de Sud, tara in care Samsung isi desfasoara activitatea principala. Diferenta este una foarte mare mai ales ca Samsung GALAXY S21 a fost lansat mai devreme decat precedesorul sau, astfel ca vorbim despre vesti foarte bune, insa exista si un motiv foarte bun care sta la baza acestei cresteri mari in precomenzile pentru noile telefoane.

Schimbarea cu Samsung GALAXY S21 care a Crescut Vanzarile

Samsung GALAXY S21 inregistreaza precomenzi mai mari multumita faptului ca sunt vandute mai multe telefoane decodate in magazine, si de Samsung, decat cele codate prin operatorii de telefonie mobila. Se pare ca in cazul acestor modele de telefoane din serie Samsung GALAXY S21 se inregistreaza cresterea mare in vanzari, in timp ce precomenzile la operatori sunt la un nivel extrem de similar cu cel inregistrat in cazul seriei anterioare de telefoane.

“Se așteaptă ca precomenzile pentru seria Galaxy S21 să fie cu 15-20 la sută mai mari decât cele din familia Galaxy S20. Se preconizează că pre-comenzile S21 prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă locali vor fi similare cu cele ale modelului S20 în 2020, însă se estimează că vânzările timpurii de smartphone-uri deblocate s-au triplat față de acum un an.”

Samsung GALAXY S21 inregistreaza precomenzi triple pentru modelele decodate decat pentru cele codate, iar asta ar trebui sa spuna totul despre ceea ce vrea lumea de la telefoanele mobile. Practic, oamenii vor cu precadere telefoane decodate, nu telefoane codate, iar in cazul seriei Samsung GALAXY S21, decizia de a oferi unitati care nu sunt codate pe o anumita retea pare sa fi fost cea mai buna decizie pe care compania Samsung a luat-o.

Samsung GALAXY S21 si-a pus la vanzare telefoanele la preturi extrem de apropiate de cele ale seriei anterioare, insa iata ca o schimbare in strategia de vanzari pentru telefoane vine cu o veste foarte buna pentru clienti.