LUNA: INCREDIBIL Anunt, Ce Era Crezut IMPOSIBIL de Omenire

LUNA este in centrul unui incredibil anunt care dezvaluie ceva ce era crezut imposibil de catre intreaga omenire, iata ce trebuie sa sti acum.

luna dinozauri

LUNA revine in centrul atentiei astazi in urma unui anunt incredibil care a socat intreaca omenire, dar care ne arata inca o data cat de multe mistere exista in universul din care facem noi parte. Mai exact, oamenii de stiinta au descoperit faptul ca fosile ale dinozaurilor de pe Pamant au fost transportate pe luna de catre asteroizi care s-au ciocnit cu planeta noastra, ceva care pana acum era crezut imposibil, dar iata ca este de fapt foarte adevarat.

LUNA a avut fosile de dinozauri transportate de pe Pamant cu 66 de milioane de ani in urma, inainte ca un asteroid gigant sa se ciocneasca de planeta noastra si sa dea startul erei glaciare, atunci disparand si dinozaurii. Se pare ca acest asteroid care s-a ciocnit de Pamant a creat si o gaura in atmosfera, prin aceasta fiind trase in spatiul cosmic o multitudine de obiecte de pe Pamant, inclusiv oase de dinozauri, acestea ajungand pe luna in acel moment.

LUNA: INCREDIBIL Anunt, Ce Era Crezut IMPOSIBIL de Omenire

LUNA a fost formata in urma unei ciocniri dintre o planeta si Pamant, bucatile din ambele corpuri cosmice formand ceea ce stim acum ca satelitul natural al Pamantului, deci e de inteles de ce ar ajunge acolo si bucati de dinozauri. Era de altfel destul de logic sa vina dezvaluiri de acest gen, avand in vedere ca Pamantul a fost lovit de-a lungul existentei sale de multi asteroizi, iar luna a fost locatia in care au ajuns foarte multe dintre resturile rezultate din ciocniri.

“Apoi, când meteoritul a atins solul zero, era complet intact. A fost atât de masiv încât atmosfera nu a făcut nici măcar o zgârietură. Pe măsură ce asteroidul s-a ciocnit cu pământul, pe cerul de deasupra acestuia, unde ar fi trebuit să fie aer, stânca a perforat o gaură de vid spațial în atmosferă. Pe măsură ce cerurile s-au repezit pentru a închide această gaură, volume enorme de pământ au fost expulzate pe orbită și dincolo – toate la o secundă sau două de impact. Deci, probabil că sunt mici bucăți de os de dinozaur pe lună.”

LUNA ar putea avea toate aceste artefacte ascunse adand sub suprafata sa din moment ce au trecut 66 de milioane de ani din momentul in care s-a intamplat acest lucru. E foarte posibil ca oamenii sa nu poata vreodata sa aduca inapoi pe Pamant artefactele de acest gen, insa oamenii de stiinta sunt sigur ca pe luna ele exista, si ar mai putea fi si alte dovezi ale existentei vietii antice de pe Pamant, dar nimeni nu stie unde sunt toate asunse.

LUNA ramane un foarte mare subiect de discutie pentru oamenii de stiinta, si inca exista foarte multe necunoscute in ceea ce o priveste, asa ca ramane sa vedem ce anume va mai fi descoperit in legatura cu ea.