WhatsApp: SECRETUL foarte GRAV Dezvaluit pentru Toata Lumea

WhatsApp are un nou secret foarte grav dezvaluit pentru toata lumea, iata ce s-a intamplat, si cat de important este ceea ce trebuie sa stii acum.

WhatsApp greseala

WhatsApp are o noua problema foarte serioasa in fata, iar asta pentru ca un nou secret al platformei a fost dezvaluit, si vorbim despre o situatie foarte grava care vizeaza foarte multa lume, din pacate. Mai exact, se pare ca WhatsApp are din nou indexate numerele de telefon de catre Google Search, o problema care a mai aparut in 2020, si care atunci a dezvaluit inclusiv conversatii ale utilizatorilor care sunt activi in cadrul platformei.

WhatsApp are acum o problema similara, doar ca ea afecteaza numai WhatsApp Web, platforma online prin care utilizatorii pot trimite, sau primi, mesaje de pe calculatoare, sau tablete. Se pare ca numerele de telefon care sunt folosite cu versiunea Web a WhatsApp au ajuns sa fie indexate de catre compania Google, si acum la cautarile facute de catre oameni, ele apar acolo, inclusiv cu link-uri catre platforma online detinuta de compania americana.

WhatsApp: SECRETUL foarte GRAV Dezvaluit pentru Toata Lumea

WhatsApp nu a spus absolut nimic despre aceasta situatie pana in momentul de fata, si nu se stie clar a cui este via pentru intreaga problema, dar toata lumea trebuie sa stie ce se intampla. WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori in intreaga lume acum, iar o cifra cu privire la numarul de utilizatori ai WhatsApp Web nu a fost dezvaluita, deci poti fi milioane, zeci de milioane, sau chiar sute de milioane, deocamdata totul este neclar.

WhatsApp a rezolvat problema de anul trecut cu indexarea chat-urilor intr-o perioada destul de scurta de timp cu ajutorul celor de la Google, si cel mai probabil acelasi lucru se va intampla si acum. E nevoie de ajutorul celor de la Google pentru ca aceasta situatie cu privire la WhatsApp sa fie rezolvata, deci ne putem astepta sa treaca intre cateva ore, si cateva zile, pana cand toate rezultatele indexate de catre Google sa fie eliminate din motorul sau de cautare.

WhatsApp incearca sa tina departe numerele de telefon ale oamenilor de orice fel de motor de cautare, asltfel incat cautarea lor sa nu fie posibila, insa nu reuseste intotdeauna ceea ce isi propune.