DACIA Duster 3: OFICIAL, Anuntul Asteptat de Multi Romani

DACIA Duster 3 este in centrul unui anunt oficial facut de catre DACIA si Renault, iata ce asteptau sa auda foarte multi romani si europeni.

DACIA Duster 3 dezvaluita

DACIA Duster 3 are in mod oficial anuntata o veste pe care foarte multi dintre romani, dar si clientii din alte zone de pe glob, o asteptau de foarte multa vreme, si e chiar mai buna decat credeam. Mai exact, cei de la DACIA si-au dezvaluit planurile cu privire la lansarea DACIA Duster 3, iar contrar asteptarilor unora, se pare ca noul model de SUV este pregatit pentru lansare in 2025, dar va fi prezentat mai mult ca sigur in cursul anului 2024.

DACIA Duster 3 este pozitionata in planurile DACIA ca o masina care va fi lansata pe final de an 2024, sau inceput de an 2025, astfel ca e destul de sigur faptul ca prezentarea oficiala va avea loc in 2024. Nu se stie foarte clar cand anume in 2024 vom vedea DACIA Duster 3, insa daca ne uitam la ceea ce s-a intamplat cu Logan 3 si Sandero 3, pare destul de clar faptul ca lansarea va avea loc undeva prin a doua parte a anului, poate chiar prin toamna.

DACIA Duster 3: OFICIAL, Anuntul Asteptat de Multi Romani

DACIA Duster 3 urmeaza sa fie un SUV extrem de dorit de catre multa lume pentru ca va veni cu schimbari totale in raport cu modelele actuale, deci multi romani, europeni, etc, vor dori sa cumpere noile modele. Asta inseamna ca de la bun inceput ar trebui sa aflam cam totul despre DACIA Duster 3, si daca prezentarea va fi tot prin septembrie, octombrie, ca in cazul Logan 3, atunci in ianuarie, sau februarie, ar trebui sa inceapa si vanzarile pentru noul SUV.

DACIA Duster 3 va veni cu atat de multe modificari incat e foarte clar si faptul ca pretul de vanzare va fi mai mare decat cel al generatiei actuale, poate chiar si cu 30%, asa cum a avertizat producatorul roman. Cresterea ar fi una uriasa in raport cu actualele modele de SUV-uri pe care DACIA le vinde, astfel ca daca veti dori sa cumparati DACIA Duster 3, ar trebui sa aveti mai multi bani pregatiti pentru momentul in care va fi pusa in vanzare.

DACIA Duster 3 va veni cu multe schimbari, dar si una proasta, eliminarea tractiunii integrale, deci ar trebui sa vedem masinile disponibile doar cu tractiune pentru rotile din fata.