Google Maps: SCHIMBARI Mari Lansate pentru Hartile Online

Google Maps are parte de noi schimbari importante oferite de catre compania Google, iata ce noutati sunt acum disponibile pentru utilizatori din toata lumea.

Google Maps stradal

Google Maps este cea mai mare platforma de harti online din intreaga lume, stim acest lucru de ani de zile, iar compania Google lucreaza in mod constant pentru a imbunatati tot ceea ce ofera pentru utilizatori. In aceasta idee, o serie de schimbari importante sunt acum disponibile pentru cei care folosesc platforma Google Maps in cateva locatii de pe glob, iar ele au menirea de a imbunatati substantial experienta de care au parte utilizatorii celor de la Google.

Google Maps are in primul rand implementate imbunatatiri majore pentru sistemul Street View, cel care afiseaza imagini reale cu diverse locatii de pe glob, astfel ca avem parte de o reprezentare mai clara a realitatii. Deocamdata noutatile sunt oferite pentru hartile Google Maps din New York, San Francisco, centrul Londrei, si centrul orasului Tokyo, deci vorbim despre o expansiune graduala facuta de catre Google initial pentru orasele foarte mari.

Google Maps: SCHIMBARI Mari Lansate pentru Hartile Online

Google Maps afiseaza mult mai exact marcajele rutiere, drumurile si benzile de circulatie, vegetatia din preajma drumurilor, si multe mai multe, totul multumita unor imagini de rezolutie mai mare inregistrate de masinile sale. Separat de toate acestea, Google Maps are deasemenea reprezentate pe harti si locatiile care sunt accesibile folosind scaune cu rotile, dar si locatiile in care exista scari, astfel ca vom sti mai clar exact cum se vor desfasura calatoriile noastre.

Google Maps adauga deasemenea si locatiile semafoarelor in hartile online, ceva ce pana acum nu a fost disponibil, insa desigur sunt oferite tot informatii trunchiate pentru diverse orase din toata lumea. Google Maps are toate aceste noutati majore implementate in mod treptat pentru toti oamenii care folosesc platforma de harti online, astfel ca nu veti vedea dintr-odata totul, ci va trebui sa asteptati pentru ca noutatile sa fie disponibile.

Google Maps va mai adauga si alte noutati importante pentru toata lumea in viitorul apropiat, iar asta pentru ca e nevoie de multe schimbari in continuare pentru platforma de harti online.