Vodafone: Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clienti, e Ultima zi

Vodafone are un anunt de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, aceasta fiind ultima zi in care mai poti profita gratuit de ceva grozav.

Vodafonenoobees

Vodafone are un anunt de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre ultima zi in care ofera gratuit ceva de care foarte multi dintre ei pot profita chiar acum. Mai exact, Vodafone a intrat azi in ultima zi a concursului prin care ofera o serie de premii grozave pentru clientii care urmaresc TennNick prin intermediul abonamentelor sale de televiziune, si daca va numarati printre ei, ar trebui sa profitati de aceasta oferta.

Vodafone a decis ca pentru aceasta campanie sa le ofere clientilor sai din toata Romania posibilitatea de a castiga un telefon iPhone 12 mini cu 64 GB spatiu de stocare, plus o carcasa pentru el. Separat de asta, Vodafone le ofera clientilor posibilitatea de a castiga 5 boxe Bluetooth la care pot asculta orice muzica vor, plus 10 perechi de casti EarPods, astfel ca veti avea cum sa ascultati si muzica la noul telefon, pentru ca el vine fara casti in cutie.

Vodafone: Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clienti, e Ultima zi

Vodafone a pornit acest concurs de ceva vreme, si in decursul catorva zile a tot publicat o serie de intrebari la care trebuiau sa raspunda cei care erau interesati sa se inscrie in cadrul lui. Acum Vodafone a ajuns in ultima zi de concurs, si a mai publicat o intrebare la care fanii TennNick pot sa raspunda, asa ca e ultima voastra sansa pentru a va inscrie in acest concurs special pe care marele grup de telecomunicatii l-a gandit pentru clientii din Romania.

Vodafone mai desfasoara acest concurs pana la miezul noptii, astfel ca exista o perioada foarte limitata de timp in care mai puteti participa la promotie inainte ca totul sa fie oprit de catre operator. Asta inseamna ca in urmatoarele ore va trebui sa raspundeti la intrebarea pe care o vedeti mai sus, si sa sperati ca aveti norocul pentru a castiga, altfel va trebui sa asteptati alte concursuri pe care cei de la Vodafone le-ar putea organiza in viitor.

Vodafone desfasoara in mod regulat diverse concursuri pentru clientii sai din toata Romania, dar trebuie sa fiti atenti si sa participati cand apar, pentru ca de obicei ele au perioada limitata de desfasurare.