Carrefour: Anunt IMPORTANT pentru Clientii din TOATA Romania

Carrefour are un anunt foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce a decid sa faca lantul de magazine, si cat de mult conteaza.

Carrefourfabine

Carrefour, unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania, are un anunt important pentru clientii din toata Romania, si ar fi bine sa stii despre ceea ce spune compania in acest moment. Mai exact, cei de la Carrefour ii anunta pe toti clientii in legatura cu noile experiente de care se pot bucura in cadrul aplicatiei pentru cumparaturile facute, dar si de reducerile foarte bune.

Carrefour a lansat o noua campanie speciala numita Act for Good, aceasta avand menirea de a ii ajuta pe romani sa inteleaga cat de important este sa ii sustina pe micii producatori din Romania, si nu doar atat. Carrefour prezinta in aplicatia sa toate detaliile care au legatura cu Act for Good, dar si reducerile de care se bucura clientii sai in toate magazinele, si cat de mult conteaza cumparaturile pe care ei le fac pentru sustinerea producatorilor din Romania.

Carrefour: Anunt IMPORTANT pentru Clientii din TOATA Romania

Carrefour spune ca de fiecare data cand clientii sai fac cumparaturi in magazinele din toata Romania, ei primesc puncte pe care le pot folosi mai apoi pentru a debloca ceea ce compania numeste “experienta”. Aici vorbim despre bilete la concerte, cosuri de cumparaturi in magazinele Carrefour, si multe alte surprize pe care lantul de magazine le ofera special pentru cei care decid sa profite de tot ceea ce este oferit multumita acestor puncte alocate de catre companie.

Carrefour spune deasemenea ca are promotii saptamanale, sau reduceri zilnice, care sunt disponibile in oricare dintre magazinele sale din tara, dar numai prin intermediul aplicatiei sale. Carrefour ofera practic prin aplicatia sa tot ceea ce ofera si alte lanturi de magazine prin aplicatiile proprii, si asta n-ar trebui sa fie vreo surpriza pentru cineva, iar asta deoarece mai toate au inteles ca e nevoie de campanii de acest gen pentru a atrage noi clienti.

Carrefour are toate detaliile despre campania Act for Good disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca e bine sa mergeti acolo, si sa va orientati dupa toate cele ce sunt disponibile acum.