ING Bank: ATENTIONARE foarte IMPORTANTA Emisa pentru Clienti

ING Bank are o atentionare foarte importanta emisa pentru clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca ii folosesti serviciile.

INGBanklucreaza

ING Bank a emis cu putin timp in urma o atentionare foarte importanta pentru clientii sai din toata Romania, si e una despre care trebuie sa stii pentru ca e foarte posibil sa fii afectat de ea. Mai exact, cei de la ING Bank si-au anuntat clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca in cursul noptii de astazi urmeaza sa aiba loc lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera, iar unii dintre clienti vor fi afectati de ceea ce se intampla azi.

ING Bank spune ca lucrarile de mentenanta vor avea in vizor doar serviciile ING Business care sunt disponibile pentru clientii din toata Romania, astfel ca restul serviciilor ar trebui sa functioneze fara probleme, in mod teoretic. ING Bank face referire doar la acest serviciu cand vine vorba despre lucrarile sale de mentenanta, astfel ca doar in cazul celorlalte, in mod teoretic ar trebui sa fie lucrurile normale, si n-ar trebui sa existe indisponibilitate pentru clienti.

ING Bank: ATENTIONARE foarte IMPORTANTA Emisa pentru Clienti

ING Bank nu spune nimic despre acelea, dar n-ar strica sa fiti atenti si sa aveti lichiditati la voi daca aveti ceva de platit la noapte, si sa nu va mirati daca alte servicii nu vor functiona in intervalul 23:30 – 00:30. In general lucrarile de mentenanta se desfasoara fara probleme, dar nu este exclus sa apara diverse situatii in care lucrurile sa nu marga bine, asa ca daca ING Bank va avea alte probleme decat cele estimate, asta e destul de normal pentru o asemenea situatie.

ING Bank stie foarte bine ca ai sai clienti se asteapta sa beneficieze de servicii care functioneaza fara intrerupere, insa anuntul privind aceste lucrari de mentenanta exista doar pe website-ul sau, deci in mod teoretic nu e o situatie majora. Daca majoritatea serviciilor ING Bank ar fi fost afectae de aceste lucrari de mentenanta, atunci am fi vazut un anunt si in cadrul aplicatiei HomeBank, dar cum el nu exista, e de inteles ca nu se va intampla asta.

ING Bank nu spune de ce anume face aceste lucrari de mentenanta, insa asta nu e prima oara cand lucrurile se desfasoara intr-un asemenea mod, asa ca din nou, nu vorbim despre vreo surpriza.