WhatsApp: Functia SECRETA Lansata pentru Utilizatori Acum

WhatsApp a lansat o noua functie secreta pentru utilizatorii sai din intreaga lume, iata ce trebuie sa stii despre ceea ce ofera in momentul de fata.

WhatsApp privat

WhatsApp lucreaza de ceva vreme la o functie secreta pentru utilizatorii sai din intreaga lume, si e una despre care foarte multa lume se va bucura pentru ca a fost lansata pentru mai multe persoane. Mai exact, cei de la WhatsApp au luat decizia de a implementa pentru WhatsApp Web o noua functie care le permite utilizatorilor sa faca apeluri video si voce direct din platforma, ea fiind testata in versiune beta, acum cu chiar mai multa lume.

WhatsApp a decis sa creasca numarul celor care testeaza aceasta noua functie in momentul de fata, astfel ca daca utilizati WhatsApp Web, e posibil sa va apara niste butoane noi prin interfata. Puteti vedea mai jos cum arata cele doua butoane noi pe care WhatsApp le afiseaza in platforma sa de mesagerie online, ele avand si marcajul “Beta” in dreptul lor pentru a sugera faptul ca functionalitatea nu a fost suficient de bine testata inca.

WhatsApp: Functia SECRETA Lansata pentru Utilizatori Acum

WhatsApp are imaginea de mai jos facuta in cadrul aplicatiei pentru Windows 10, insa totul ar trebui sa fie disponibil inclusiv in cadrul platformei online care e oferita pentru toata lumea. In mod normal cei de la WhatsApp nu ar trebui sa ii streseze pe utilizatori cu functii noi in versiune beta mai ales in aplicatiile oficiale, insa iata ca uneori se mai iau si decizii de acest gen, care pana la urma ne permit sa testam functii importante care nu ajung prea curand la noi.

WhatsApp testeaza de ceva vreme aceasta functionalitate noua pentru aplicatia de mesagerie, asa ca multi probabil stiu despre ea, insa daca nu o cunosteati, atunci de acum ar trebui sa va fie cunoscuta. Apelurile video si voce pot fi facute prin aceasta aplicatie la fel ca si de pe telefoane, cei de la WhatsApp luand decizia de a oferi, in final, o experienta cat se poate de apropiata de ceea ce ar trebui sa primeasca toti utilizatorii de la aplicatie.

WhatsApp va lansa versiunea finala a acestor functii cand ele vor fi 100% pregatite, doar ca nimeni nu stie foarte clar cand anume se va intampla acest lucru, deci e nevoie de foarte multa rabdare.